.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

помощ за ms access

значи имаме проект по информатика за база данни в access ето я задачата
    1.базата данни да има 4 таблици с имена пациенти, лични данни, заболявания и лекари
    2. Всяка таблица трябва да съдържа поне 3 полета (определяте имената и типа на полетата вземайки предвид справките, които ще трябва да изведете) това е единия проблем
    3. За всяка таблица формуляри
    4. Всички таблици попълнете с по 14 записа с помощта на формулярите
    5. Създайте релационни връзки между таблиците... тук е другия проблем
    6. С помощта на аксес създайте следните справки:
    -всички пациенти (име. рожд. дата адрес пол телефон)
    -всички пациенти от даден град (справката да е параметрична по име на града)
    -всички пациенти и заболявания (тука също е проблем...)
    7. Създайте 3 отчета включващи поне 3 различни полета от таблиците или справките
    ако има хакери с желание да помогнат да пишат в темата, на лично съобщение или на скайп b0n3biter
    П.П ако съм объркал мястото на темата я преместете не съм сигурен дали е за тук или за информационни технологии...

Голям фен
    Ами, освен и аз да си пусна моя (html) проект тука, за да ми го направи някой ?! Не е нужно да си хакер, за да си направиш проекта, по-скоро е нужно да не си мързел ; ) ! В моя проект има неща, които дори не сме ги учили как се правят, ама то затова си има гугъл ...

А и access си е малко играчка, едва ли някой ще се навие да ти го направи ...

голям боклук е... аз трая фирма да съм имал, че да разбирам как стоят нещата с тея скапаните данни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си