- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- измислям си проблеми..
Абе.. имам аз една приятелка.. дето почти ходи с един мой приятел..![]()
Иии често се събираме ние тримата и бившия й ..
Така се извъртат нещата,че все на нея налитат. Нямам против,нито е някакъв проблем.
Обаче нЕкак си ме засяга тва,че аз трябва да седя и да гледам отстрани.Бившия,настоящия.. само пуканки липсват.
Весело,весело,а накрая удара е по моето его. Нещо на мен ли не ми е наред или кво?![]()
Наясно съм,че си измислям проблем в момента.. ама трябва и да си го реша,нали?
Дайте нещо съветче,тва-онова.
п.п. Да знаете,че не съм бъгава всичко ми е наред![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ехх да ти имам проблемите..
Ами спри да излизаш с нея с момчета...нз
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Какво е това почти ходи? Или ходи или не ходи? Баси филма.. или се разберете като хората или просто не излизай с тях.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нещо ми се струва, че искаш да си на нейно място ?![]()
Под почти ходи.. зарибяват се,ама той не й е предлагал там дрън-дрън..
Ми не,че искам да съм на нейно място.. просто почвам да си мисля,че на мен нещо не ми е наред ( ?! )
Пък и харесвам (ама не баш) бившия й ..
Пък що да не излизаме,като винаги е забавно.
Просто се вкарвам в некви филми,хелп ми![]()
Kaname senpai <3
оффф какъв проблем![]()
като гледам не си се притеснила особено,е няма и защо де
еми ддз..и аз съм в подобно положение,но не ми пука особенно..направи и ти така. :P
Еми зарибявай се и ти бе. За какво ще стоиш и ще се самосъжеляваш едва ли не. Нищо ти няма на теб, просто като си намериш може би приятел ще разсърждаваш по различен начин. А и не си представям гледката ти с бившия й и тя с твоя приятел, ебаси филма. Тогава наистина си вземам едни пуканки.хаха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ахахха, еми като е забавно - к'во толкова ? Нека си се забива там, щом на теб ти е весело, не те обиждат и унижават (защото много други съфорумници пускат такива теми), просто не обръщай такова внимание, а и със сигурност скоро ще ти мине. Може да си в цикъл, не знам![]()
![]()
сигурно си грозна!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Браво е, Къци.Първоначално написано от uBuTo
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ела да те прасна![]()
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
ако т'ва на аватара си ти...Първоначално написано от uBuTo
![]()
ако т'ва си ти на ника ти...Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
uBuTo, ще направиш услуга на всички, ако спреш да се унижаваш така.
Мислите ли, че й пука?!
Да го погледнем от страната на момчетата.Има доста причини по които да не харесват теб.Първата е че и двамата са ходили или ходят с нея и
някакси тя им се струва по-(как да кажа)желана.Втрота е както вече казаха че си грозничка.третата е че може би си надменна или нещо такова.
Решението е просто.Намери си приятел и илизай с него![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
You love pussy juice? Мисълта ми беше, че точно ти не би трябвало да бъзикаш хората за профилите им.Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
е к'во тя у фасадата е като права лопата, аз просто имам необичаен никнеймПървоначално написано от WaterLilly
it's not the same mate![]()
Първоначално написано от iLovePussyJuice
хахах, казаха ти го![]()
^^ Гадини си падате, хич да не е.![]()
е кво все едно не са я млатили с кюрек у муцуната![]()
Знам в какво положение си. Моята идея е доведеш своя приятелка(може и приятел) в компанията ви с който да споделяш миговете самота докато онез се свалят. А и като харесваш онова момче което зарибява твоята фр не ти ли става гадно - а ако ти става гадно и пак искаш да си си с тях => си мазохистА може да си с тях защото няма с кого др
Е тва няма значение се пак съвета ми не спр зле тъй че може да свърши работа
![]()
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
![]()
не че го подкрепям ама коментара разцепва
![]()
++++++
ми не майна не ми е гадно
аз проблем с ревността и срама нямам
дреме ми коя зарибява всъщност ;д
излизам щото ме кефят не щото няма с кой
абеее не съм се затръшкала сега що не ме свалят и мен![]()
Kaname senpai <3