Здравейте,
Искам да ви попитам как се пише любовно писмо? Даже като цяло как се надписва писмо (нещо не ми излиза късмета с тъпия google) смисъл как се надписва има ли нещо специално и естествено някакви по-интересни предложения ако имате/сте виждали?
Благодаря много и без "гаври".![]()
Няма модел за структурата на неформалната кореспонденция. Или по-просто казано: напиши го както сам/а си решиш. Няма нищо специално.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Какво е писмото бе?
Писмото е хартия, с написан текст върху нея. Можеш да напишеш есе, поезия, и кво ли не друго.
Можеш да напишеш кратко разказче за това как животът ти няма да бъде същият без нея, или пък да копираш някой текст на Лили Иванова. Елементарно е - мисли малко и ще се сетиш за нещо трогателно.
Първоначално написано от babatigosho
смисъл само да го напиша и да го сложа в 1 плик...? добре а някакви по-интересни идеи за... незнам плик съдържание (не текст а например да сложа цветенце...?)...?
Първоначално написано от Nakadah
--Лудите, лудите - те да са живи!
То е ясно, че нямаш грам въображение, ама поне филми не си ли гледал?
Можеш и годежен пръстен да сложиш ако искаш, с парфюм да го напръскаш, на розова хартия да го напишеш. Я си пусни някоя романтична драма. Големи бози са, но поне ще ти дадат идеи.
Аз си имам моя идея за сега която ми харесва но все пак ако някой има по-добра идея... или нещо допълнително което мога да направя... и между другото въображението си ми стига![]()
Като имаш идея си я реализирай. Не ти трябват клишета. Пък и винаги е по-добре да е лично от теб, с твои хрумвания и твои думи.
Ехх боже, днешното поколение нямате никаква индивидуалност...За всяка втора глупост пускате тема..."Какво да му подаря" "Как се пише любовно писмо" и всякакви такива ....
Писмото ще го пишеш ти ,не ние ..Смисълът на любовното писмо е да изпратиш нещо ,което ти наистина мислиш и чувстваш,което идва от сърцето тиБъди оригинален ..
![]()
--------------------------------------------------------
Можеш да вземеш една хубава голяма картичка със сърчица и да напишеш всички вътре.![]()
ъм, извинявай, ама ти не си ли на 16?Първоначално написано от BlueFace
След по-малко от месец правя 17. Защо питаш?Първоначално написано от lubomirky
^ сигурно 'щото говориш като пенсионер, видял вече всичко от живота и препатил.
Написаното в писмото трябва да идва от теб, затвори очи и си мисли за нея и каквото изплува в съзнанието ти го напиши. Това е 10000000 пъти по добре от колкото да напишеш някоетъпо клише, пък и ще и хареса, че идва от тебМожеш да украсиш плика, за да не стои бял, напр да го защриховаш с молив, изглежда мн добре
А иначе за съдържанието - трябва да е изцяло от теб, ще го хареса
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не ,но съм видял прекалено много момичета с грозни бухнали прически ,тонове грим и фон дьо тен и облечени без всякакъв вкус .Видял съм колко са прости повечето ми връстници ,как интернета "образова" малките деца и как вече 4-5 клас те псуват като каруцари.Видял съм как вече е модерно да си прост ,а на хората с амбиции се слага етикет "зубър" ,как напиванията и пушенето са нещо нормално за непълнолетните ... И продължавам да ги виждам тези неща..Продължавам да виждам "узрели" 14-15 годишни момичета ,които иначе не са прочели една книга,но знаят текстовете на всичките фолк песни ,да се мислят ,че са надрастнали възрастта си.Това ли са тези рано изградили се личности,за които говореше в другата тема?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Във всеки твой псст пишеш ,че някой е ограничен и т.н. На мен не ми харесва накъде отива държавата ,не ми харесва ,че стойностните хора стават все по-малко и по-малко ,а тези ,които дори не могат да пишат на родният си език ,се множат.Не ми харесва ,че родителите оставят децата си да стават такива и ,че образователната система е толкова отпусната .Ако това означава да съм ограничен ,ок ,ограничен съм....
П.П. Знам ,че се отклоних от темата ,но във всеки твой коментар се правиш на прекалено запозната![]()
колкото аз, толкова и ти.Първоначално написано от BlueFace
и как да не пиша, че сте ограничени, като сте? нЕма средно положение, винаги сте в крайностите. и т'ва е само в тоя загубен раздел, защото масата народ, който пише тук е депресиран и нещастен и много патил от живота и мъжете/жените, нищо, че предимно горната възрастова граница е 17.
амбиции всеки си има, малко хора се стягат и си реализират идеите. дали ще пропушиш на 15, или на 18 е все тая, честно казано, това не убива кой знае колко клетки, още повече ако няма никой горе. колкото до "зубърщината" - ако си пич, няма да се занимаваш с глупостЕ като хорското мнение.
като толкова не ти харесва държавата, има две положения - или я напускаш, или се опитваш да оправиш положението, както можеш, а това не става с мрънкане и плюене на връстниците ти(и не само). Колкото глупави, толкова и свестни хора има около теб. И те никак не са малко, стига да умееш да си подбираш компанията, да не делиш хората на "зубъри" и "боклуци" и да отхвърляш хората, само 'щото са изпушили една цигара или са изпили една водка.