.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

За мишниците!

Като се обръсна и си сложа рол-он кожата ми изглежда много странна.Със сигурност не е раздразнена,защото не ме сърби или боли,но кожата на вид е много различна и е грозно.Помощ!

Някой има ли токъв проблем?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Аз ще използвам темата, за да попитам нещо друго. Значи като се обръсна и нали няма косми, но пак се вижда черно. Как да направя така, че да е чиста кожата в смисъл да не се виждат подкожните косми и да е гладичко съвсем?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    и аз питам същите неща
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен
    И аз имам такъв проблем ... значи това, че се виждат черни косъмчета пак - оправя се с епилатор ... аз ги чистя така и определено е по - добре ... боли, но се търпи ... и аз като се напръскам с това за подмишници се получава гадно ... и самата ми кожа под мишниците е някак по тъмна ... не знам как да го предодвратя това ... а някой може ли да ми каже спрей - дезодорант, който да не оставя бели следи, че всичките ми блузи се замазаха вече и не се пере ... ааа и имам нещо като кафеви петна - как да ги махна

Град
    в мола на Стамболийски
    Lady Speed Stick, но гледай на него да пише, че не оставя бели следи

Град
    Враца
    Ми отдели си 1-2 часа и махни всичко с пинсета. И мисля, че не би трябвало да има проблеми после)) С времето ще свикнеш и после за 10 минутки ще си готова.
    еlsy

Голям фен Аватара на Stellsy
    Имам епилатор и ме е страх да пробвам, защото до сега съм ползвала само самобръсначка. Пробвах веднъж с пинсета, но ме заболя и спрях.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    С епилатор е 1000 пъти по-лесно! Отначало боли, но след това се свиква. Отнема най-много 10 минути и космите растат чак след 2 седмици. За мен е най-добрия вариант.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    С епилатор е 1000 пъти по-лесно! Отначало боли, но след това се свиква. Отнема най-много 10 минути и космите растат чак след 2 седмици. За мен е най-добрия вариант.

Да!Но веднъж съм пробвала и така изписках,че съседите звъняха да питат какво става Не мисля да рискувам отново,с епилатора е добра идея!

А с кола маска дали няма да стане по-добре?Някой пробвал си е?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Еми, аз лично на мишниците не съм пробвала с кола маска, ама и с нея няма да е безболезнено.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

И аз съм така, след като се избръсна пак остават малки косъмчета. С епилатор, абсурд да пробва, защото трябва да са станали по-дълги косъмчетата, а тогава сигурно ще пищя от болка... С кола сама няма да се справя. Най-вероятно ще пробвам при козметик...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Махайте космите с пинсета. Излизат чак след 1-2 седмици и няма никакви петна.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

за тези черни следни,които остават и при мен беше така
    смени си самобръсначката с някоя,която е с 2 или 3 ножчета и да е нова
    поне при мен това помогна,защото ги бръсне по-добре от обикновенната

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Lady Speed Stick, но гледай на него да пише, че не оставя бели следи
    ++ Този който е без талк .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

аз ползвам епилатор и след това се мажа с един успокояващ крем с алое и всичко е 6

Цитирай Първоначално написано от GirLN
    Еми, аз лично на мишниците не съм пробвала с кола маска, ама и с нея няма да е безболезнено.
    Аз преди няколко дни пробвах с епилатор , болеше си , но бях решена да ги махна така , защото от тази самобръсначка ми беше писнало.Пробвала съм и с кола маска ::С болеше много повече , от колкото с епиларора .. подмишниците ми бяха станали сини .. ужас .

Аз ходя на козметик и ми ги маха с коло маска. Става за около 2 минути и изобщо не боли.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    С кола маска е най-добре... Нямаш никви проблеми.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз пък като се обръсна и си е гладко Всички приятелки ми се учудват

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми отдели си 1-2 часа и махни всичко с пинсета. И мисля, че не би трябвало да има проблеми после)) С времето ще свикнеш и после за 10 минутки ще си готова.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от charmy
    Не боли ли много?

Град
    vratca
    аз действам с епилатор... първите 1-2 пъти боли но после не се усещата. след това си намазвам с крем от серията на Nivea и полсе всичко е на 6 .
    .....

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Цитирай Първоначално написано от charmy
    Не боли ли много?
    мен лично самото скубане не ме боли, но след като оскубя десет косъ аи почва да ме боли главата и очите .За това предпочитам да си се бръсна всеки ден като си вземам душ отколкото да ме боли един час главата..

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    губиш време, но пък после няма всеки ден или през два дни да тичаш в банята да си ги махаш.. с епилатор ме е страх да пробвам но за 15-20 мин с пинсетата съм готова.
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от yyoonnii
    аз действам с епилатор... първите 1-2 пъти боли но после не се усещата. след това си намазвам с крем от серията на Nivea и полсе всичко е на 6 .

Точно така направих и аз днес.За 1ви път ми беше с епилатор и не беше болка за умиране.Само докато претръпна ме болеше, но после бързо се оправих.Първоначално много се зачервиха, абе ужас.Изплаших се да не остана така.Но после си взех душ и се намазах с http://prikachi.com/files/1589531s.jpg и сега всичко е ок.Гладко и с нормален цвят на кожата.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си