- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сърбеж
Добър вечер,моля за мнения и евентуално за помощ.
от известно време насам изпитвам,доста неприятен сърбеж,точна на сгъвката между тестисите и крака ми.Сърбежа се усилва от това,че като се избръсна и след 2 дена точно косъмчетата порасват и стават твърди и ми бодът..
Досега съм нямал полови контакти,така че изключвам евентуално болест предавана по полов път.Дайте ми съвет евентуално с какво да се мажа за да премахна сърбежа.Благодаря предварително.
На Герена,на Уембли и на кой да е стадион,само Левски само Левски само Левски шампион!
Напълно нормално е да те сърби след като се избръснеш!Няма с кво да го мажеш(поне аз не съм чувал за някакво средство) единственото което можеш да направиш е да не мислиш за сърбежа или да се чешеш!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Хахах няма как-косъмчетата сърбят.С каквото и да ги намажеш пак ще е така. Или спри да се бръснеш или се чеши!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
даже и преди време като не се бръснех пак ме сърбеше,но не толкова,сега 2 дена да минат и е ужас направо..
На Герена,на Уембли и на кой да е стадион,само Левски само Левски само Левски шампион!
Брат така е!Никой не е казал, че да си момче е само да ръгаш насам натам!
+1Първоначално написано от fear4o
![]()
Щом още не правиш секс пробвай да не го бръснеш 1 месец и виж дали минава!
еми имам сериозна приятелка и нещата се подреждат ахаха : )
немога да не го бръсна,от чисто хигиенна гледна точка,и просто не търпя да имам косми там.
Ами ще търпиш!И мен ме сърби ама...![]()
То за един месец, ше му тряя първо ножица да се постриже, после да го бръснеПървоначално написано от Antixrist
![]()
+1Първоначално написано от Antixrist
[/quote]То за един месец, ше му тряя първо ножица да се постриже, после да го бръсне[/quote]
точно![]()
пич, имаш ли едно като червени петна.. точно където те сърби ... тва най-вероятно е от протриване .. и аз съм го имал още преди да почна да водя полов живот ... иди на кожен лекар предписва ти нещо и минава !! АКО Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ НЕДЕЕЕЕЕЙ ДА ПРАВИШ СЕКС !! много е заразно сериозно ... и по рядко се бръсни , че дразниш кожата така аиде успех иди на кожен лекар .. ДЕРМАТОЛОГ сериозно ти говоряПървоначално написано от Xploder
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от HouseMusicBoy
Да,там където се чеша има такива петънца..а неможе ли без да ходя на кожен лекар да ми кажеш някакво лекарство без рецепта с което да се мажа...
\Първоначално написано от Gr0zDan0v
Бате мислил ли си за мозъчна операция....не?еми време е
хах...а иначе за това как се опитваш да се измъкнеш от дерматолога...ще вземе да стане по-зле ама като ти се търпи...да видим до кога...засичамПървоначално написано от Xploder
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Mи значи аз трябваше да се мажа с една синя антибактериална течност 2-3 пъти в седмицата не помня и да стоя с него 5 мин .. тфа е по време на къпане ( докато си с него водата е спряна де )
НО кожните с а много страшни и не се знае дали е същото
ако е това което аз имах има дайе коричка по краищата а това дето ти го казаха да се чешеш !!! НЕДЕЙ !!! става по червено разранява се и боли после .... аиде пиши![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Mи значи аз трябваше да се мажа с една синя антибактериална течност 2-3 пъти в седмицата не помня и да стоя с него 5 мин .. тфа е по време на къпане ( докато си с него водата е спряна де )
НО кожните с а много страшни и не се знае дали е същото
ако е това което аз имах има дайе коричка по краищата а това дето ти го казаха да се чешеш !!! НЕДЕЙ !!! става по червено разранява се и боли после .... аиде пиши![]()
благодаря за отговорите,ще отида на кожен лекар.А каква е причината за появяването на такова нещо![]()
е нали ходиш,за да ти кажат...(и да ти изпишат нещо де)Първоначално написано от Xploder
иначе ...бактерийки?
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Може да е алергия или някакви гъбички, но това може да каже лекар. Виж и бельото ти да е памучно, а не някаква синтетика. Имал съм подобен проблем и ме оправи
http://www.framar.bg/img_tools.php?i.../daktacort.jpg
причината не са никви бактеаий или каквото там плашите момчето ... това доло е много нежна кожа и най често се случва от протриване ако се занимаваш със спорт може да е станалоили каране на колело мн мн мн причини има бързо минава
![]()
Това, което казваш е най-безобидното и е добре ако е то. Не сме лекари.
vellvet как може да му казваш с какво да се маже ?! Лекарство е все пак не вафла !! Пич , има си кожни лекари - отиваш и ти казват тука никой не може да ти каже с какво да се намажеш![]()