.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Сърбеж

Голям фен
    казвам защото не отдавна ми беше предписано от лекар за протриване след обезкосмяване и ми помогна много, а и не му препоръчвам морфин а просто кремче никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми той сам ще прецени какво да направи

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    1во спри да се бръснеш там ужасно е! 2. може кожата ти да е раздразнена препоръчвам ти кремче "флуцинар" 3лв от аптеката мажеш се 2 3 пъти и успокоява успех
    да спре да се бръсне??Аз ли съм сляп и не прочетох правилно или тоя съвет е просто прекалено тъп за да го осъзная?
    Кво да спре да се бръсне и накрая да не може да си го намери от косми?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Голям фен
    о хора защо се хващате за всяка моя дума??? момчето пита вие му дадохте вашето мнение аз своето, ако темата е ваша и не ви харесва ОК, но не е! най мразя безмислени спорове в темите на хората! по-добре е да ги постригва леко с машинка отколкото да се бръсне, бръснача раздразва кожата, която там е твърде деликатна

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    о хора защо се хващате за всяка моя дума??? момчето пита вие му дадохте вашето мнение аз своето, ако темата е ваша и не ви харесва ОК, но не е! най мразя безмислени спорове в темите на хората! по-добре е да ги постригва леко с машинка отколкото да се бръсне, бръснача раздразва кожата, която там е твърде деликатна
    Мъж е ще търпи и аз се бръсна там и мен ме сърби ама не е нещо нетърпимо!При положение, че имам и по-важни неща за мислене сърбежа не ми е първият проблем!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си