.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

По колко парфюм?

Въпросът ми е следният: по колко пъти се пръскате с парфюм всеки път? Къде (на кои точки) по-точно се пръскате? Освежавате ли аромата си през деня и колко често? И в крайна сметка, как се усеща парфюмът - трябва да ви доближат, за да ви помиришат, ароматът се усеща и по-отдалече или направо оставяте ароматна диря? Още един въпрос: за колко време изпръсквате едно флаконче? Знам, че зависи от трайността, грамажа и още много други неща, но ако все пак някой би могъл да ми даде някакъв ориентир, бих била благодарна!!

Зависи от парфюма,най-често по врата,зад ушите и на китката...Освен това за мен е ужасно АНТИстилно да използваш вечерен и тежък парфюм през деня,както и е гадно да задушаваш някой с парфюм...

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Еми под мишниците - 2-3 пъти
    На шията - 2 пъти
    На косата - 3-4 пъти
    И по дрехите - 2-3 пъти

Бих казала, че не оставям диря след себе си, а трябва да се доближат до мен, за да усетят аромата.

1-2 седмици приблизително, ако се пръскам с един и същ всеки ден.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пръскам си по 2-3 пъти по дрехите.Само еидн път на ден е достатъчно да се пръсна.Отдалече мириша.изхабявам едно шишенце от 30мл за около месец и половина два.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    Еми под мишниците - 2-3 пъти
    На шията - 2 пъти
    На косата - 3-4 пъти
    И по дрехите - 2-3 пъти

Бих казала, че не оставям диря след себе си, а трябва да се доближат до мен, за да усетят аромата.

1-2 седмици приблизително, ако се пръскам с един и същ всеки ден.
    извинявай ама от нещата който си изредила излиза , че се пръскаш по 10-11 пъти ?
    и искаш да кажеш , че не миришеш от километри ?
    да бе да

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз се пръскам за даскало, ако имам физическо след него и ако излизам.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    ^Еми парфюма ми не е много траен, а обожавам как мирише...
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на rakiQ
    използвам хубави парфюми (трайни )и няма нужда да се заливам за да мириша малко...
    3,4 пъти...

След сутрешния душ по гушата и косата. След физическо ползвам дезодорант.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пръскам си 2 пъти на китките и после го разнасям зад ушите и вътршната страна на лактите. Така всеки път като си движа ръцете аромата се усеща без да е натрапчив. Като ще излизам вечер пръскам и 2-3 пъти пред себе си и после минавам през "ароматния облак" . По този начин парфюма е навсякъде по мен но децентно без да мириша от километри.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Пръскам се едн път сутрин по врата и зад ушите и малко на китките.
    След обед като излизам съвсем леко се пръскам.
    Честно казано съм си свикнала с парфюмите и нз до колко се усещам,ма предполагам,че трябва да се приближи човек,за да ме усети.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Сутрин 3-4 пъти се пръскам по косата и шията, ако не закъснявам.
    А шишенцето го изхабявам за 2-3 месеца

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ами пръскам се по китката,по врата и по косата..понякога е нужно някой да се приближи за да ме усети,друг път предполагам се усещта по от далеко.Пръскам се с различни парфюми..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Два пъти, от лявата и дясната страна на шията ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен
    Град
    плд
    Аз по 2-3 пъти само по врата. Използвам свежи парфюми и избягвам да се заливам с парфюм. Но аз не изпозвам един, докато свърши, защото свиквам с миризмата и ми омръзва. През 2-3 дена го сменям, но това не означава, че имам 50 парфюма 3-4 са. Иначе за изчерпването - не съм сигурна. Да кажем 2 месеца (може и повече). [/code][/i]
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Re: По колко парфюм?

пръскам се 3-4 пъти по шията, дрехите и косата
    трябва да се доближат до мен, за да се усети
    имам 3-4 и ги сменям през ден
    едно шишенце - долу горе 2-3 месеца

Пръскам си 2 пъти на китките и после го разнасям зад ушите и вътршната страна на лактите.
    + 1

След което пръскам 3-4 пъти в пространството и минавам през облака. Свикнала съм с парфюма и не го усещам , но знам че се усеща от близо , защото са ми казвали че ми е хубав парфюмът само като съм била наистина близо ( примерно съм прегръщала някого и прочие )

А и като си мърдам ръцете , както каза другото момиче

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Интересно, защо си слагате на китките. Те много често са в контакт с нещо - дрехи, предмети и тн. и парфюма се изтрива. Пък и обикновено човек си мие ръцете няколко пъти на ден и отмива парфюма от китките. Слагайте на сгъвката на лакътя.
    А количеството зависи от силата, трайността, коцентрацията и тн. Пък и колко е като количество едно пръскане, понеже на някой е нищожно, а на други е щедро.
    Grumpy old madman

парфюма ми е траен така че 1 път на ден е достатъчно...пръскам се по вратлето,зад ушите и по дрехите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си