- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- допишкване
здравейте на всички.
моят въпрос е следния ... при любовна игра с моя приятел ми се допишква.. на какво се дължи това![]()
Дължи се на възрастта ти. Когато пораснеш достатъчно, за да знаеш е*е ли ти се, пикае ли ти се, тогава тръгни да правиш секс.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти само да си почешеш пръстите ли искаше?Първоначално написано от TheBeliever
Иначе по темата...ако не е шега,разбира се...защото малко ми се струва ъпсурдна...дължи се на близостта до пикочния мехур и уретрата и е нормално...![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Нищо не искам да си чеша. За мен човек, който няма елементарна сексуална култура, не е дорасъл достатъчно за секс.Първоначално написано от krokkrok
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и нишо общо с оргазъм нали![]()
пръскаш брат ми ^_^Първоначално написано от ef4etyYy
krokkrok - го каза съвъвсем ясно и правилно..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
мислех,че само аз не сфащам дълбокия смисъл на тези три думички...Първоначално написано от ef4etyYy
А иначе за оргазъм...общо-нема...ама ако имаш няк'ви такива фетиши...наслаждавай се... О.о
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Пробвай да пикаеш преди секс, така като легне отгоре ти и ти притисне пикочния мехур, няма да ти се пикае...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хубаво де.. 1 път ми се допишка и се изпишках, а след около 10 минути пак ми се допишка...това как ще го обясниш
И не е лягал върху мен, а беше просто любовна игра!
P.s. благодаря за адекватните отговори, за другите няма да коментирам, то е ясно
Въй, недай си Боже да е оргазъмПървоначално написано от Gr0zDan0v
Тва е ЗАРАЗНО !!! СМЪРТОНОСНО !!!
![]()
I'm inlove with a criminal...
Някои момичета оприличават така чувството преди оргазъм. Зависи колко и как сте си поиграли с твоето момче.
Първоначално написано от biskotot
тоест не сте се...?Еми тогава не би трябвало да е нормално...