- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За неангажиращия секс и ..
Добър ден на всичкиИмам един въпрос, който си го задавам от известно време насам
Момичета, когато спите с едно момче за 1-ви път (но не искате да ставате гаджета,а по-скоро само за секс-а) бихте ли му правили френска любов или е по-редно да изчакам за 2,3..
![]()
а момчетата дали няма да изтълкуват това като леко поведение
Но да отбележа, че не става въпрос за еднократен секс
![]()
Нищо не схванах..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
дали да правя френска любов на момче, което ми е само за секс на 1-я ми път с него или е по-добре да изчакам за по нататъшни подвизи с него![]()
и дали се тълкува зле
^ Ми не мисля че ще се изтълкува зле! Ти си решаваш!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
прави му френска ако заслужава .. кво ти пречи![]()
Ако ще правя неангажиращ секс с някого, така или иначе се представям като леко момиче. Това дали ще му правя свирка няма никакво значение. По-скоро бих си помислила какъв човек е и дали ще разкаже после на половината град как съм му лапала.
ЕстественоПървоначално написано от kremen4eto
![]()
И аз така мислех, но човекът, с който съм сега споделя само с най-добрия си приятел и то не всичко. Учудва ме даже и го попитах защо. А той каза, че това са си неговите спомени и предпочита да си останат за него.Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
не няма да разкаже.. момчето ме привлича страшно много и по характер и по външност..но просто не искам гадже на този етапи се опитах да си задам въпроса как да се държа в случая,защото съм нямала до сега нещо от типа на "само забавление"
Щом е само забавление, се забавлявай докрай!Първоначално написано от Muccia
Все пак, ако ще си му само за веднъж .. е нека те запомни :P
полапай си му, няма от какво да се срамуваш![]()
А според теб,каква е разликата между френска любов и свирка?!Първоначално написано от billyana
![]()
По темата:Не,не бих му правила![]()
![]()
А и нямам нужда от човек,с когото да правя неангажиращ секс
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Лапай смело![]()
ами еднократно не съм го правила с никой, имам си един приятел, с него често си го правим, като не съм обвързана...и на него му правя..още първия път му направих..ние се уважаваме, аз не съм егоист..;д
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
и аз това имах впредвидПървоначално написано от BigFakeSmile
че няма да е само 1 единствен път а по-скоро цяло лято
Не се чуди ами смело х*я му лапни !!![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
абе няма от какво да се срамуваш в краина сметка нали е секс за един път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Защо пък не?Аз лично съм навит![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ми не не бих изтълкувал като леко поведение ама трябва да опознаеш първо момчето!!!!!Първоначално написано от Muccia
![]()
![]()
Ако ми е само за единия секс - никаква френска любов ... От къв зор?!![]()
I'm inlove with a criminal...