- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа ;(
Значи искам за лятото да си скъся косата до раменете и дотук добре.Но преди няколко години направих същото,така на черта се подстригах,и косата ми бухна във връхчетата,стана едно такова грозно..който има гъста и чуплива коса ще ме разбере.Та идеята ми е ако заедно със скъсяването я направят на етажи,дали ще стане така? Дано ме разберете,че такова обяснение извадиих![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да,точно това е целта .. и аз си мисля,че би трябвало да стане![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
За целта трябва косата да ти я филират в краищата само, за да може все пак да остане някакъв обем.
когато е филирана е мн трудна за изправяне
вярно не бухва ама щръква на всякъде
never never let you go you are the one i'm surching for....
И мойта беше такава бухнала, когато беше на черта, затова си я направих на етажи е нямам вече този проблем..
И така на етажи има повече обем в горните пластове и стои по-добре, а когато е черта цялата тежест на косата е във връхчетата и затова бухва и не стои никак добре..
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
пробвай..косата расте(вслучай че не се харесаш)
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!