- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- миене на тяло
Извинявам се за безсмислената тема,но по колко пъти на ден си миете тялото или по точно по колко пъти трябва?
аз един път в месеца се мия, да не зема да се износя нещо.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тука малко се изфърлиПървоначално написано от zoreto
![]()
![]()
Сяка вечер се къпя аз а препоръчително е сяка вечер и сутрин
всяка вечер или сутрин.
+1Първоначално написано от anonimchetou
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
+1 и след тренировка, ама тя повечето пъти е вечер или сутрин, така че....Първоначално написано от HexGirl
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от StreetFame
:P
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
ми да. да не сме чинии всеки ден да се миемПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от lovey0u
![]()
Аз всяка вечер.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
ем аз сутрин или вечер![]()
Всяка вечер, след тренировки, и след даскало при първа смяна обикновенно, а и понякога като ме мързи вечерта, сутринта при 2ра смяна.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Всяка вечер или сутрин, зависи от мого нещо..
тъпата е жестока !!![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от zoreto
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сутринта не мога да стана, вие искате да се къпя.Къпя се вечерта, след трен, след плаж.
Ми принципно вечер винаги си взимам душ. Не мога да си легна мръсна в чистите чаршафи.Но като си мия косата се къпя И сутрин.
Всяка вечер
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
2 пъти но понякога и 3![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
И аз се присъединявам.Първоначално написано от anonimchetou