- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- миене на тяло
Всяка вечер и след тренировка, а през лятото след плаж и/или когато ми стане много горещо.
Попринцип всяка вечер, но като ме домързи се изкъпвам на другата сутрин преди училище. хД
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Всяка вечер и след тренировки![]()
Всяка вечер
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Зимата се къпя след тренировки и вечер преди да си легна.
Лятото се къпя всеки път, когато се прибирам от някъде и преди да излезна.В тези горещини просто нямаш избор.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Абе мацки вие мокрите ли си косата като си взимате душВинаги ми е било чудно , аз все гледам да не я мокря , че уж да не се омазнява по-бързо , ама ддз
По темата : Сутрин , вечер ... когато ми падне. Лятото почти си живея в банята![]()
Сутрин и вечер
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Като съм 1-ва смяна - вечерта, а като съм 2-ра смяна - сутринта.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Не. Аз си мия косата само в Понеделник и Петък сутринта (с шампоана който използвам сега изобщо не се омазнява). Всеки път я оставям около час да поизъхне и чак тогава я суша със сешоар. Ако я измия вечер на сутринта не прилича на нищо и за това никога не я мокря като си вземам просто душ. Връзвам я и готово.Първоначално написано от kasssidy
![]()
Ако се притесняваш да не се намокри. Използвай шапчица за баня, за да си прибереш косата в нея.Първоначално написано от slun4ice
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Какъв шампоан използваш, че моята трябва да си я мия през 2 дни .. много бързо се омазнява! Вече си я мия вторник, петък и неделя.Първоначално написано от slun4ice
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
http://www.walgreens.com/dbimagecach..._450x450_a.jpgПървоначално написано от pamii
![]()
Първоначално написано от Stellsy
Просто аз
мацки, колкото и да се къпете все ви миришат![]()
ние мъжете сме друга бира![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
на рожден ден , имен ден и коледашегувам се всяка сутрин и вечер , а сега като става много топло и по обяд
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
всяка вечер или пък сутринта![]()
След като се върна от даскало и вечер.![]()
два или 3 пъти в седмица :P
Не обичам да ми е студено![]()