- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В автобус
Днес си се прибирам от даскало и пътувам в 204 ,и гледам едно момиче ,което бях виждал и преди,пак там...Преди около 2 месеца,когато слезна ме погледна и си помислих,че е случайност и ето днес слезна ,пак ме гледаше и аз я гледах ,и си подмина... иначе е на моята възраст![]()
На вас случвало ли ви се е?
Проосто питам ,защото ми е интересно иначе не бих заговорил току-така някое момиче в автобус.![]()
даа, харесва те, следващия път си намери някаква глупава причина да я заговориш.![]()
бтв преди време един друг състезател пуска тема из форума за свалката с някаква в автобус. темата навъртя 6-8 страници хич да не е, че и продължение имаше.![]()
Случва ми се всеки ден...по 10 пъти най-малко![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Е кво като те е погледнала това не означава нищо . аз като си патувам в ае 604 например и като се кача винаги се случва някой да гледа сеш ли се.. та тва ,че след 2 месеца си я видял пак е няква случайност и може би си и привлякал вниманието с нещо.. др път като я засечеш и пак те погледне и се усмихни , оплези квото искаш и завържи някав контакт .
![]()
не ползвам автобус
Може,ще пробвам!Първоначално написано от MilenMns
![]()
често ми се случва някоя да ме погледне по-особено
естествено. всички се заглеждат във фьешън момченцъ като теб.Първоначално написано от petersl55
За да станеш по-добър в нещо се изисква практика. Следващия път я заговори, едва ли ще те изяде, или мнже би ухапе ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Трябвало е да я заговориш, следващ път може и да няма ...
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Специално аз точно такива "фьешън момченцъ" не трая и не заглеждамПървоначално написано от lubomirky
По темата:
Ако отново я срещнеш :
Първоначално написано от kotetokateto
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Офф кво пак нападате,пффф-фешан момченца-беее вие чувате ли се вече по кви тъпи критерии делите хората...![]()
![]()
![]()
ПТ-ем случайност е спокойно,всеки се заглежда във всеки
виж му нежната снимка и сама си прецени.Първоначално написано от britzy
Случало се е, приказвали сме. После излизаме еидн два пъти. Не се получиха нещата (:
Ти що не я заговориш като я видиш другия път? Не хапе.. честно (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Sa6eks
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не знам какво разбираш под нежна снимка и по какво определя6 какъв съм,защото нито имам обица,нито си слагам гелове по косата ... предполагам това значи за теб фешън а?Първоначално написано от Vanish
Не ме познаваш ,не говори!
Много вярно!Първоначално написано от silky92
Иначе вчера не направих нищо все пак нямаше как да знам,нищо другият път![]()
Аз в автобуса си глед почти всекиНо все пак ако я видиш пак я заговори,нищо не губиш.
Е точно заради това си помислих ,че може да е съвпадениеПървоначално написано от ivcheto0o
ооо учиш в ТУЕС :P ахх хубави спомени
Както казаха преди мен-заговори я,не е толкова трудно
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
може да те е харесала и да е искала да ти привлече вниманието и ти да я заговоришнякои момичета са на принципа Момчето прави първата крачка (в повечето случаи и аз съм така
)
![]()
така че едва ли ще сгрешиш ако я заговориш
![]()