- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В автобус
Хах ами то и аз си гледам всички в автбуса ((: Ама нямам нищо против някoй да дойде и да сe запознае с мене (: Ще имам компания в рейса а и ще е малко разнообразие да се запозная с някой нов....Така,че действай !!!
П.С. И аз пътувам с 204Ама не сме се засичали xdxd
![]()
не съм аз твойто момиче
![]()
На мен пък "баткото"Първоначално написано от asp1r1n94
ми харесва . А по темата : ти що още не се я заговорил ?! Както казаха по горе няма да те изяде (май
)
FUCKтически не ме интересува![]()
И аз съм 2ра смянаПървоначално написано от asp1r1n94
![]()
![]()
В колко часа хващаш рейса ??
![]()
![]()
мии от борово се качвам в 12:40-45 примерноПървоначално написано от babyvy
И на мен ми се е случвало. И да не се завърже нещо между вас пак си е приятна емоция в сивото ежедневие някое момиче/момче да ти оправи настроението с една дори чисто приятелска усмивка. Аз също съм си харесала едно момче от автобуса, но за съжаление е доста по- голям от мен и не възнамерявам да го заговарям, но ти действай тя явно наистина ти е хвърлила око.![]()
Първоначално написано от asp1r1n94
Е сега ще се окаже с половината форум пътувам в един рейс ..И аз се качвам на красно село и слизам на НДК
![]()
Добре и защо не съм те виждала ???Първоначално написано от asp1r1n94
![]()
Айде направо си уреждаме срещаа
![]()
P.S: Стига говорехте на момчето, че момичето не хапело.. ми кво праим ако е канибал?![]()
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
е вие се ебавате ама има едни момент на спичане ... тогава си казвам ,че ми е все тая какво ще стане
![]()
Хората неслучайно са измислили кафенетатаПървоначално написано от asp1r1n94
![]()
1. Заговаряш я в автобуса
2. Отивате на кафенце (ако не те е резнала , което е малко вероятно така , като те гледам )
И от там на татък ...не мога да го измисля![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Мерси на всички за съветите![]()
Ако има развитие ще пиша пак
Леко наспамихме темата![]()
хахах всеки е имал такива заглеждания и т.н![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Едно старо гадже го забих в 204.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Има ли някое момиче което да се качва пак в 204 от плиска към НДК кум 7 сутринта![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
четете и се учете от мастъра.![]()
Лафа за " Знам една гръцка песен " е много подходящ за случая![]()
Доста често ми се случва. От време на време, ако съм в настроение и експериментчета с усмивки и физиономии от разстояние си правя и гледам реакциите. Трябва скоро време да заговоря някоя, виж ква идея ми даде. Преди много бях набрал на една кондукторка, ама се оказа женена.
Temet Nosce
벨야카