.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен

Защо жените решават?

Защо този свят е устроен така че трябва жените да избират? имам в предвид че винаги момичетата са харесвани повече(знам че сте по хубави и сте по нежния пол). Щеше да е хубаво ако независеше само от вас. Се ние ви предлагаме а вие трябва да решите " тук може да се кажа че хляба е във вас и вие решавате колко да отрежете"

П.П. Мен ако питате би трябвало да нее така. Но какво да се прави,ние момчетата хлътваме повече по вас от колктото вие по нас.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не навсякъде е така.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми 'щото сте глупаци.
    Не бе, бъзикам се.
    Не във всички отношения, всичко зависи от жената.Ако си мъж на място - твоето мнение също ще бъде толкова наложително, колкото и на жената.Който както си го направи.Според зависи.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен
    Според зависи ама нее така ;дд Винаги накрая се стига до "искаш ли да си с мен? " и тя дава последната дума ;дд Но естествено че има и такива дето непредлагат ;дд а напримен понякога не предлагам а решавам да я целуна (чесно да ви кажа уверете се че нее тренирала бойни изкуства!! ) И да ви кажа действа. Е не да фанете да я целунете на сред улицата ;дд

Е, че ти преди всяка целувка ли питаш "Може ли?".А защо изобщо питаш !? Смисъл, ако прецениш ситуацията, даваш направо.К'во ще питаш.. Аз ли нещо не разбрах какво искаш да кажеш или наистина е малко .. странно ?!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не мога да разбера темата.

Повече от фен
    Не я питам дали може да я целуна ;дд направо си я целувам ;дд

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от Team
    Не я питам дали може да я целуна ;дд направо си я целувам ;дд
    Ми да

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не е вярно това и темата е доста глупава...
    не се съмнявам, че за всичко искаш позволение

Колкото и да се затормозявам, не мога да разбера.Много си противоречиш и не можеш да обясниш като хората.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Който мъж се оставя жените да му разрешават , значи не е мъж , а путка.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Защо жените решават?

Защо този свят е устроен така че трябва жените да избират? имам в предвид че винаги момичетата са харесвани повече(знам че сте по хубави и сте по нежния пол). Щеше да е хубаво ако независеше само от вас. Се ние ви предлагаме а вие трябва да решите " тук може да се кажа че хляба е във вас и вие решавате колко да отрежете"

П.П. Мен ако питате би трябвало да нее така. Но какво да се прави,ние момчетата хлътваме повече по вас от колктото вие по нас.
    В мъжете е силата, но много малко я използвал по предназначение. Мъжа решава дали да заговори някоя или не, дали да й иска телефона или не, дали да я покани на среща или не. В повечето случаи, ако не е чехльо, той целува първи, предразполага за секс, взима всякакви решения... Силата е в теб. Ако си мислиш, че момичетата имат безброй обожатели и избират 1 от 1000 си с много грешно впечатление. Повечето са отчаяни, че не им върви с любовта, сляпо се надяват да дойде някой, дори не кой знае колко красив, да й завърти главата и да я прати на седмото небе от секс, целувки и внимание, но не с всяка става. Момичетата/жените са касметлийки, ако спечелят вниманието ти, а не, че ти си привлякъл тяхното.

Да не мислиш, че не им е гадно, когато момчето, което дълбоко харесват не им обръща внимание. Знаят, че те са слабият пол и, че те трябват да бъдат заговаряни. Мислиш ли, че на повечето не им се иска те да заговорят някой. Социалните и културни ограничения на жените относно избирането на партньор са доста по-ограничени, отколкото на мъжете. Радвай се, че си мъж и не си мисли, че на тях им е много лесно.
    Temet Nosce

벨야카

Според зависи ама нее така ;дд Винаги накрая се стига до "искаш ли да си с мен? " и тя дава последната дума ;дд
    ако момичето те харесва(и ти естествено си съумял да разбереш това), такива въпроси тип "8-годишно" нЕма да са нужни.
    въпросът е обаче, когато тя не те харесва особено, а ти й се тикаш и се опитваш да я навиваш, тогава е логично да задаваш на момичето такива въпроси.

жената носи 9 месеца дете в утробата си, жената ражда, жената се грижи за детето си и сплотява семейството. логично е да търси най-доброто, генетично й е заложено.

като искаш на теб да ти предлагат, теб да ухажват и прочие - или си промени пола, или стой и чакай девойката, на която ще й харесва да е мъжът във връзката.

глупаво е да се определят хората и характерите им според пола...
    разни хора,разни идеали,разни характери!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

^ не е баш така. и мъжете, и жените имат някои характерни черти за своя си пол.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В световен мащаб жените са повече, средната възраст на населението расте, а жените живеят по-дълго...По тази логика не жените трябва да избират,а да са избирани. И в частност в нашата страна жените са повече, макар че се раждат повече момчета. НО диапазонът на целта (разбирай мъжете) за 1 жена е по-голям. За много момичета не е проблем да ходят с 5-10-20 години по-голям от тях, но мнозинството мъже се ограничават по отношение на по-големите жени. А именно в по-горните възрастови групи, жените превъзхождат мъжете в по-голяма степен. Резултатът е повече самотни мъже до 25 и повече самотни жени след 40...

Колкото до избора той също е природно обусловен. Мъжете се размножават лесно - функцията им се свежда до 1 еякулация. При жените/женските видове това е по-сложно. Има бременност, майчинство и прочие. Ограничен е броят на поколението, което може да създаде. И тук се намесва естествения подбор. Понеже поколението е ограничено (2-3-4 средно при хората), тя търси най-добрият генетичен материал. Навсякъде в природата (май без хората) мъжкият е по-красив, обаятелен, притежава нещо интересно и изключително, което привлича женската. Женската обаче избира поради по-горните причини.
    Макар, че при 15 годишните тийнейджърки връзката и сексът едва ли служат за създаване на поколение, естественият подбор се осъществява на друго, инстинктивно ниво. И ние сме животни в крайна сметка. Това е положението...размножаване о му е майката.

Абе, вие малко биология, генетика и психология не учите ли в това училище?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    В световен мащаб жените са повече, средната възраст на населението расте, а жените живеят по-дълго...По тази логика не жените трябва да избират,а да са избирани. И в частност в нашата страна жените са повече, макар че се раждат повече момчета. НО диапазонът на целта (разбирай мъжете) за 1 жена е по-голям. За много момичета не е проблем да ходят с 5-10-20 години по-голям от тях, но мнозинството мъже се ограничават по отношение на по-големите жени. А именно в по-горните възрастови групи, жените превъзхождат мъжете в по-голяма степен. Резултатът е повече самотни мъже до 25 и повече самотни жени след 40...

Колкото до избора той също е природно обусловен. Мъжете се размножават лесно - функцията им се свежда до 1 еякулация. При жените/женските видове това е по-сложно. Има бременност, майчинство и прочие. Ограничен е броят на поколението, което може да създаде. И тук се намесва естествения подбор. Понеже поколението е ограничено (2-3-4 средно при хората), тя търси най-добрият генетичен материал. Навсякъде в природата (май без хората) мъжкият е по-красив, обаятелен, притежава нещо интересно и изключително, което привлича женската. Женската обаче избира поради по-горните причини.
    Макар, че при 15 годишните тийнейджърки връзката и сексът едва ли служат за създаване на поколение, естественият подбор се осъществява на друго, инстинктивно ниво. И ние сме животни в крайна сметка. Това е положението...размножаване о му е майката.

Абе, вие малко биология, генетика и психология не учите ли в това училище?

ОО сцепваме се да учиме

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Това нещо към мен ли е? Аз тия неща съм ги учила преди 10 и повече години, ама все нещичко съм научила и разбрала. А и смятам, че е съвсем по темата ти. Ако имаш проблем с предоставеното знание, моля сподели.

Ми не е така

Както аз съм свалям мацки , така и мацки са ме сваляли зависи от хората....

пфф.. да уе то за тва предимно момичеата си режат вени,седят депресирани по 2 месеца, плачат сяка вечер и се сдухват супер мн.. и още кви ли не неща.. Ай моля ви се, ние сме били избирали

Супер фен Аватара на radeberger
    То си зависи от момичето . По - "известните " в училище имат повече обожатели и могат да си избират . Има и по скромни момичета , който чакат някой да ги забележи .

ХаХаХа това да не ви е някакъв американски филм? В училище. просто има твърде много хора с мечти. И се самозалъгват после защо ли ревете и защо ли сте филм.

Защото масово като видим женско побесняваме и после като пияни казаци се клатушкаме насам-натам и от 'радост' не ни стига мозък сами да взимаме решения и женското дирижира оркестъра.На хора,потърпевши от този масов феномен,им се вика 'слабоумни идиоти'.
    qq

Това до някъде е хубаво, до някъде не е Защо ли ? Може и нито 1 момче да не ти предложи - хахаха не е всичко така, както трябва да бъде винаги има компромиси в природата !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък не съм съгласна изобщо с цялата тема. Избирането е еднакво и от двете страни. Само че жените като си харесат едно момче и то като не им върже, те не ходят да разправят наляво и надясно каква надувка е въпросният момък, как самочувствието му е високо и как ги е отхвърлил.
    Много са случаите, в които момчето е обожавано от много момичета, но просто техните чувства не се афишират така, както мъжете обичат да го правят, за да защитят нараненото си его от това, че не са ги харесали.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си