.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Дебели хота!!

Преди 5 месеца аз бях 110 килограма.Едно момиче ми каза " ти как мислиш? кое момиче ще се фане със свиня като тебе??" тая фраза ме накара да се променя. Започнах с диети,тренировки финтес и дори когато имах 5 свободни минути ходех да тичам!! Беше трудно.Много трудно.едва издържах на гладъ но когато имаш занимавка немислиш за ядене!! сега в момента съм 75 килограма и съм яко нацепен.Имам перфектна фигура и най накрая мога да нося впитите тениските които винаги съм искал!! И от както отслабнах сички дебели хора почнаха да ме дразнят!! Като знам че може да отслабнеш стига да искаш! защо подяволите не си вземете живота в раце и не почнете със тренировки и диети??

Секи който е с наднорено тегло нека да помисли и да се стегне!!

браво на теб. сега почвай с книгите, 'щото коя ще се хване с идиот като теб?

мотивирах ли те да започнеш да четеш?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Честито .Не съди другите,всеки си има причини.Освен всичко друго за това се иска и немалко воля.Наслаждавай се на успеха си и това е
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky

Когато с хубаво тяло,разбира се ти се дига самочуствието

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Като прочетох, че си бил 110кг. викам тоя си прави ташак.. ама все пак браво, малко хора могат да постигнат това. Със силна воля всичко се постига. Сега недей само много да се надуваш, защото това ще ти изиграе лоша шега и не се отпускай. И не съди хората, хубаво е че искаш да покажеш, че ти си го пистигнал, но всеки решава сам за себе си.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на ZipFail

+1

Това да си дебел е избор на живот! (изключвам болестните състояния)
    Поздравления за положения труд и силна воля.
    Audio ergo sum

Сега бил яко нацепен...

Типичен признак на малкия човек е да парадира по този начин с постиженията си. Звучиш самохвално, предполагам все пак, че не е това целта ти

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Сега бил яко нацепен...

Типичен признак на малкия човек е да парадира по този начин с постиженията си. Звучиш самохвално, предполагам все пак, че не е това целта ти
    Даже сигурно това, което е писал, не е истина, а само си развива въображението и тука ни филмира. И все пак (при положение, че казаното е истина), какво се правиш на голямата работа? Браво. Това ли искаш да ти кажем? А какво те дразнят хората бе? И ти си бил някакъв такъф - ако не ги познаваш нямаш НИКАКВО право да ги мразиш... Ебаси дискриминацията...

Ей неграмотен самохвалко... защо не вземеш в рАце
    една книжка наречена буквар за 1ви клас и не започнеш да си обогатяваш речника , в който дори думата "Ръка" бива написана "рАка" - моля без оправдания , че си пиян/спи ти се и др. ...
    Мотивирах ли те да ходиш на училище ? Така си и помислих ..
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

добре бе, ориджинъл, я се поуспокой и ти.

Какви диети си ползвал ?

Супер фен Аватара на Everytime
    браво е.. от 110 кила на 75
    батка след толкова кила се съмнявам да напраеш перфектна фигура както пише горе
    но както и да е браво за постижението.
    а относно дебелите хора.. и ти си бил такъв така че кфо ?
    заяждат ли се бият ли те , псуват ли те , ОБЯДА ЛИ ТИ ИЗЯДОХА ?
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Браво за постижението , ако наистина го има .Относно дебелите хора не мисля ,че трябва да ги мразиш , защото до скоро и ти не си бил измежду слабичките .Всеки дебел човек има причина за това някой , защото наистина се тъпчат и не спортуват , други от пубертета , трети от гените и тн така , недей да смяташ че всичко е до мързел . Но освен тялото самочувствие трябва да ти дава по някакъв начин и знанието , който може би при тебе леко се губи , защото според мене е важно и да можеш да пишеш правилно не само да тренираш и да си избиваш комплексите върху хора от който пак повтарям си бил част .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

ROFLx1000

ПО ТЕМАТА:

Браво брато, ЕВАЛАТА. Винаги съм мислил, като теб, но мие оставало едно нещо в главата, че ако бях дебел, нямаше да мисля или нямаше да мога да мисля по този начин, но ти си живото доказателство, че е възможно!!!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Доживях да видя дума завършваща на Ъ.
    n00bs

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Доживях да видя дума завършваща на Ъ.

BTW- ИМА ХОРА, КОИТО СА БОЛНИ И НЕ МОГАТ ДА ОТСЛАБНАТ, И НА ТЯХ ЛИ СЕ ДРАЗНИШ.. По важното е да си здрав, защото анорексията и булимията не е решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си