- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е, че ще се изложа
Та директно на 20 и съм девствен.Не ме разбирайте погрешно, не съм грозен или някакъв антисоциален тип, просто така се получи.Няколко години преследвах едно момиче, което ме разиграваше, а след нея просто връзките ми не продължаваха повече от 2-3 седмици..досега.В момента с приятелката ми сме заедно от 3месеца.Обичам я, това е нещото, в което съм най-сигурен.Всеки един от вас е изпитвал подобни чувства към някого, а в момента тя за мен е всичко.П иска секс, нормално!Обаче, аз се притеснявам, че ще се изложа и това ще доведе до края на отношенията ни.Просто съм сигурен, че ще се изложа, защото попринцип винаги, когато правя нещо за пръв път, се чувствам много несигурен..Както и да е..Темата я направих, защото знам, че повечето от жените сте всестранно развити личности и...сигурно има мераклийки, които биха изявили желание да ме обучат, макар че се съмнявамВсе пак, ако някоя прояви желание пишете в темата или на ЛС.
т.7
krem4et0
Спокойно, само спокойно. Със сегашния ми приятел сме близо 5 месеца заедно - и той е почти на 20 (тази година ги прави) и аз му бях първата. Не се получи перфектно и т.н., но това не е било проблем за мен, защото си го обичам много, за да обръщам внимание на това. Ако те обича колкото ти нея (или повече) няма да й бъде проблем, че си дествен. Ще те окуражава за следващите пъти и т.н.![]()
I'm inlove with a criminal...
Най-добре поговори с нея ако все още не знае,че си девствен.Да се надяваме ако испитва същото към тебе да те разбере.![]()
Имаш приятелка, но искаш друга да ти направи сефтето![]()
Ами събери си 50-60 кинта и ще те научи професионалистка.
Ако връзката ви наистина е такава, каквато я описваш, няма нужда от притеснения! Наистина, в крайна сметка никой не се е родил научен, а и е далеч по-добре да си девствен на 20 отколкото баща на 12, нали (то на 12 малко трудно, ама схвана намека)?
Задължително й кажи, че нямаш опит! Иначе рискуваш първият ти път да не мине толкова добре, колкото би могъл, а ако премълчиш няма да имаш оправдание, че издържаш толкова малко. Имай предвид също така, че за да те отрака някоя друга, само веднъж няма да ти стигне.
Просто бъди честен със своето момиче - какво е това "обичам я, ама искам първия ми път да е с друга?"
Щом искаш ПЪРВИЯТ ти път да е с друго момиче ... ясно,колко обичаш приятелката сиА и нали знаеш,че това,което искаш да направиш,си е чиста изневяра
Що се отнася до притеснението - ти си си навил на пръста,че ще се изложиш и просто няма как това да не станеБъди малко по-сигурен в себе си!А и ако момичето наистина те обича,едва ли ще й пука как е минало,след като й кажеш,че това ти е бил първия път.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първо - хубаво е, че не сте се "взели" веднага, а сте изчакали отношенията ви да се развият от самосебе си.
Второ - момичето знае ли, че си девствен?
А колкото до съветите .. Не познаваме момичето, няма как да знаем какво ще й хареса.. Бъди нежен и й покажи, че я обичаш. Нека бъде израз на любов, а не на това "какво можеш и какво не" .. Ако все пак не знае, че не си правил секс - е, време е да й кажеш, за да не се притеснваш .. Ако те обича няма да има никакъв проблем, може би дори би се зарадвала.. Но не се залъгвай, че ще те зареже, заради нещо такова, това са глупости. Никой не се е родил научен, всичко се изгражда с времето.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Опа! Точно това мислех да напиша и ази!Първоначално написано от 3oPuTy
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ако го направиш за пръв път с друго момиче ( а и за който и да е път) това си е изневяраИ ако по някаква случайност момичето разбере - край с връзката ви
Ако тя наистина държи на теб няма да има значение дали ти е първата или 101 ...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Голяма работа!
Ако мислиш, че ще те зареже след подобен провал, значи не заслужава да бъде с теб!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Според мене момчето нямаше предвид, че иска първия му път да е с друга, а по - скоро да го обучим какво да прави, за да не се изложи и да достави удоволствие на приятелката си.. Абее да мине хубаво. То при повечето момчета не се различава много дали са девствени или не са. Ако се притесняват яко си личи ама иначее не толкова.
Така че споко мен и не се притеснявай. А и щом я обичаш толкова явно ще се постараеш доста.. ще стане работата!![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Отпусни се и ще имаш чуство ,че си го правил цял живот.
Точно това си помислих и наистина се надявам да е то,защото иначе наистина личи колко я "обичаш"...А по въпроса ако е по-повърхностна и иска само да се ***Първоначално написано от alexcheto0
не разбирам защо толкова време ще сте заедно без да го направите за това си имам мой извод,че и тя държи на теб и не мисля,че ще и пука а може и да вземе да се затрогне,че ти е първа...
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Нямам предвид това..Просто исках жените/момичетата да ми кажат какво харесват и какво не, да събера малко вътрешна информация преди да "нахлуя"Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
е ти луд ли си? Обичал приятелкaта си,пък тука некви оферти падат. Uскам да видя коя ше се навие,мачо pahahaa
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Той каза,че само иска съвети...за наши предпочитания,което не е най-приемливото нещо,но все пак не е офертата,която ти имаш в предвид (просто ако не си скивала коментара)Първоначално написано от drummerka
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
скивах коментара,мерси за намесата,нямаше нуждаПървоначално написано от krokkrok
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Приятел по трудното е ако тя е девствена тогава да видиш притеснение.Твоя проблем е , че не си вярваш аз мисля , че в тоя случай трябва да подходиш бавно с някаква по дълга любовна игра.Целувай , гали , гризай като почваш отгоре надоло ;п.Дай си малко време да се почувстваш сигурен и нападай.
Понеделник Гърди Вторник Рамо Курви И Културизъм само
Ако не стане - пробвай пак. Но сподели този момент с човек, който обичаш или поне харесваш. Всеки ни е имал първи път, тя-също, така че няма за какво да се тревожиш. Разясни й ситуацията и най-важното - успокой се и бъди по-уверен. Нека тя да те напътства. Трудно е да кажем какво обичат жените, защото всяка жена е индивидуална. Но няма жена, която да не обича да се чувства харесвана й желана. Покажи й, че я желаеш, че те възбужда, че искаш да си с нея. Тя ще прецени как да стане според собствените си желания. По-малко нерви и успех.
1Първоначално написано от krem4et0
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!