- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мега съм объркана
![]()
Ти нормална ли си
?
Връзка по скайп---уоу![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Недейте да се присмивате - напълно е възможно само като си пишеш с някого и го опознаваш така, както вероятно не би могъл да го опознаеш на живо (например, защото много хора са далеч по предпазливи, притеснителни, прикрити при контакт „очи в очи“, отколкото са склонни да бъдат, когато не виждат този срещу тях; или пък средата им влияе и опитвайки се да се впишат в нея - те приемат определена линия на поведение, влизат в роля и не изразяват собсственото си „аз“, а потребността им да го правят ги тласка към skype / ICQ / IRC запознанства, където средата не е фактор).
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Проблемът на виртуалните връзки е ,че всъщност не се "влюбваш" в човека ,с който си чатиш ,а в образа ,който се създава в главата ти.Понякога той може да отговаря на действителността,но друг път може да останеш много разочарован от това ,което се разкрива пред теб ,когато двамата се срещнете![]()
Другото нещо ,което е вярно, е ,че в интернет хората са по отпуснати и биха разкрили повече неща за себе си,но опасността да се натъкнеш на човек ,който се е вживял в някаква роля ,също не е малка![]()
За мен контакта лице в лице е задължителен за зараждането на една връзка![]()
--------------------------------------------------------
Щом си сигурна действай! Желая ти успех !!Първоначално написано от TheUnforgiven2309
![]()
![]()
![]()
Как може да `ходите` като никога не сте се виждали? Това не е никаква връзка. Той по скайп може да е съвсем различен (поведение, външност и т.н.) Според мен тази връзка (дори ми е спешно като пиша) е напълно безсмислена и за твое добро е да приключи по-бързо.
Еми тогава не пиши...Първоначално написано от Melanie
yeSHua го каза в началото на поста си... честитка! :}
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Cool story, bro.
А не може ли да сте си само приятели? ...Щом ти е приятно да си пишете и споделяте..Добре, но такава "връзка" няма бъдеще , поне според мен...
Аз съм ЗА бившия или за някое друго момче от твоя град
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Пфф,аз съм на 14 и имам достатъчно опит поне да кажа,че тва skype-а никога повече няма да го ползвам за зарибявка с момичета...нараниха ме един път по тая простотия а и "по-възрастните" тийнове тукаПървоначално написано от TheUnforgiven2309
(sorry,ама не се сетих как да се изразя
) имат достатъчно опит и на почти всяка тема чета,че те пишат,че тва нещо skype-а за нищо не става...
Та отплеснах се...остави ги и двамата-А,Б,В,Г...нз ама ги остаи намери си някой,с който можеш да контактуваш на живо![]()
Между другото,LadyDi,от книгата на сайта-Диагноза Тийн разбрах,че и твоята връзка е започнала така...по интернет и само на шегаПървоначално написано от LadyDi
нз дали си още с този човек,ама в книгата историята ти беше такава
![]()
Щом тази връзка за теб е неангажираща и ти е приятно- бъди с него. Ако обаче почнеш да чувстваш липса и нужда да си с него, тогава имаш проблем. Изживей си "мечтата", докато ти е хубаво. Не бива да си с момче (бившия ти), ако не го харесваш. Също така според мен от връзката по скайп няма да излезе нищо, но щом ти харесва- изживей момента.
в момента в който прочетох че ходите по Скайп и се отказах ама после ми стана кофти за тва че е гадно да пишеш толкова много а някой да го подминава с лека ръка и го изчтох. Това което ще ти кажа е да станеш от пс-то и да заживееш нормален живот а не да се вкарваш в някви твои си филми. Та ти дори не си го виждала.. Не си го прегърнала или целунала.. незнам за мен това е налудничево.
Ииии зарязах го..Малко ми е кофти,но ще ми мине (ПРЕДПОЛАГАМ)
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
1 проблем по-малко![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Хахаха ходите, обаче ти му нямаш номера, нито той твоя.Ходите само по скайп, той не те привлича визуално . . . това вашето не е връзка и не е любов.Прекалено еднакви сте за връзка.Той ти допада, имате еднакви интереси, а ти го искаш за приятел.От страх (може би) да не го загубиш като човек от обкръжението си, ти ходиш с него, но това не е връзка, разбери го.Най-добре бъдете приятели, ти сама каза, че имаш нужда да му споделяш и т.н.
И ти току що набързо ме поописа.Първоначално написано от yeSHua
![]()
Решението на проблема в три думи
GET A LIFE
Hatred is power