- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мега съм объркана
Здравейте всички (: Иии така..в началото на тази година някакво момче ми писа в скайп.Имах го отдавна като абонат,но не си бяхме писали въобще.Заприказвахме се и се оказа,че слушаме еднаква музика и харесваме едни и същи неща.Бързо си паснахме,но той беше от другия край на страната.След 1 месец от запознанството ни той ми предложи.Беше ми пращал само една негова снимка-изглеждаше по-малък (иначе е колкото мене),но симпатичен.Приех предложението му най-вече защото ми беше забавно да си чатя и говоря с него,пък и бях приключила отвратителна връзка и не ми се занимаваше с момче,което ще ми мрънка всеки ден да излизаме /като бившия ми-с разликата,че той искаше още неща,сещате се/Наближи да правим 1 месец.Беше ми споменавал за бившата му,която му мрънкала да се събират и за някакво момиче,което му досаждало да ходят.Много много не ми правеше впечетление,но като ми каза,че бившата му го била прегърнала издивях.Не беше ревност,по-скоро ми стана кофти,че за цялото това време в което ходихме нито веднъж не си бях позволила да се зарибявам с момчета.Скарахме се и той ми тегли мазния блок а аз на свой ред му теглих една майна.Още не си бяхме разменили телефоните и нямаше как да се свържа с него.Реших,че не си заслужава и продължих напред.Но той ми липсваше...имах нужда да споделям с него,имах нужда от него най-вече като приятел.Направих си друт скайп,намерих го и зачаках да ми пише.И чаках около 1 месец,през който бях като пребито псе...Най-накрая ми писа.Казах му коя съм и очаквах пак да ме блокира,но не-той ми се извини и ми каза,че започвал да се влюбва в мен.Бил ме блокирал,защото имало разстояние м/у нас и нямало да се получи нищо.И ето как всичко започна пак,но този път без доверието ми към него.С времето той пак успя да ме спечели.Пак тръгнахме-13 февруари (вечерта).Аз започвах да го харесвам,но имаше проблем-това момиче,което го харесвало.Аз сама се убедих,че той не го казва само за да ме дразни.Видях разни коментари,чатове..но не я намерих и не й казах нищо,защото (цитирам):"Недей,ще си имам проблеми!" Както и да е,казах му да избира м/у мен и нея и той някак я разкара.Всичко потръгна идеално,но се появи едно от бившите ми-още ме харесвал.Бях го зарязала след като разбрах,че е 2 години по-малък от мен.Освен това не искаше даже веднъж да излезем и да се видим.Сега го имам само за много добър и вeрeн приятел,нищо повече.Проблема-Приятелките ми,като разбраха,че имам скайп-връзка ми мрънкаха да го зарязвям.След това видяха всичките sms-и от А (момчето от скайп,гаджето ми ) и се убедиха,че ме обича.Появи се Б (бившия) и сега ми мрънкат да оставям А и да тръгвам с Б,защото с А можело никога да не се видим,а Б ми е на 2 крачки.Освен това понякота А се държеше меко казано като за*ник,но винаги ми се е извинявал след това.А и видях негови снимки..ееми не ми хареса,но външността не е всичко,нали?И какво да правя?Не си падам по Б..освен това с А ходим вече от 3 месеца (като не броим преди да ме блокне) Не мога да го оставя,не искам.Приятелките ми вeче не ми мрънкат (дори и да го правеха,не се влиая от чуждото мнение),но все пак какво е вашето мнение?
Мерси предварително,и извинявайте за романа (и ако имам грешки).
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333