.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля ви за съвет!

Здравейте!
    На 05-06.06 съм на екскурзия със класа ми. В хотела който ще бъдем има басейн и разбира се ще го ползваме...НО в последно време много се отдадох на мързела и сладките неща и от 51-52кг. ( който са нормални за мен,понеже съм 1.70 висока) в момента съм 59-60кг. Ако знаете,как мога бързо,отново да си върна старите килограми,ще съм много благодарна! Предложете някакви ефикасни упражнения или някакъв режим на хранене,който сте пробвали и наистина име ефект. Много моля да спестите коментари от рода на " Ти пък сега ли се сети,това е след няколко дена" , Да,знам че е след няколко дни,но едва вчера разбрах за екскурзията. Е,ще се радвам ако ми помогнете!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Според мен няма как за толкова време да си смъкнеш килограмите. Не вярвам да си толкова зле визуално. Можеш да правиш коремни преси да си стегнеш корема всеки ден, да бягаш всеки ден по малко. Но това да си върнеш фигурата става с времето. Не яж мазни храни, наблягай на плодовете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

корема ми е долу-горе добре,проблемът ми е в паласките и в бедрата!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ограничи хапването - сладко, тестено, мазно + пий поне по 2 литра вода на ден. Скачай на въже или бягай по много!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    е баси бая си се отдала на сладкото
    това са 9 кг
    няма как да ги свалиш за 2 седмици

мини на 90-дневната диета и ходи през ден на фитнес(нека ти направят програма)

може да свалиш 4-5 кг

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^ ее,споменала съм че съм се отдала и на мързела,не само на сладкото...
    Преди ходих на танци,волейбол,тенис и баскетбол...а сега...май само на гребане с лъжица
    А иначе 90 дневната диета,ОК,ама там май се яде много месо,а аз съм вегетарианка и ям... Иначе,благодаря за предложенията!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    м не
    прочети диетата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ може да не ядеш месо а да зместиш 1вия ден със сирене мляко яйца. Не е казано че трябва задължително да е месо, тая 90 дневна е мн хубава и като дието и като режим - няма да сбъркаш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз те посъветвам да опиташ 90 дневната диета..Ефикасна е..Опитай..
    Иначе също така спортувай/тренирай нещо..Скачане на въже също ще е от полза..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

пробвай с pump it up за 2 седмици всеки ден да го правиш се вижда ефект

+ някъкъв режим на хранене, а може и 90-дневната
    inloveee

Знаете ли кой е най-големият ми проблем? - Това,че цял ден гладувам и вечер се наядждам като прасе...!

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    ^За тая цел не гладувай през деня. Почни 90 дневната диета, pump it up/скачане на въже/бягане/спорт и няма как да не видиш разлика.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Цитирай Първоначално написано от divided
    пробвай с pump it up за 2 седмици всеки ден да го правиш се вижда ефект

+ някъкъв режим на хранене, а може и 90-дневната
    от pump it up наистина има ефект!

Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    Знаете ли кой е най-големият ми проблем? - Това,че цял ден гладувам и вечер се наядждам като прасе...!
    Ох и аз съм така Направо се ядосвам на себе си.Попринцип не съм дебела(175,50-51 кг)но забелязвам увеличение на апетита и то вечер,през дня дори не се и сещам да ям.А понякога ям даже когато не ми се яде,като знам че има нео вкусно,непременно тр да го опитам Ако си живеех сама нямаше да ям почти но майка ми е виновна че ме тъпче....

Мега фен
    Град
    Earth...
    няма да ходиш на басейна бе... Просто е...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    На мен като ми се наложи бързо да свалям килограми минавам на диетата на Боряна,аз лично за 8 дена свалям към 6-7 килограма с 10-тина минути скачане на въже и към 50 коремни преси на ден,но попринип не е хубаво да сваляш толкова килограами рязко.. за напред наблягай повече на спорта и по-малко на мазнините..

коя е ДИЕТАТА НА БОРЯНА ? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си