- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ-Sony Ericsson
здр,искам екрана ми да свети по-дълго от колкото обикновенно (смисъл като не натискам нищо),със SE K810i,търсих много но не можах да го направя..
В настройките на дисплея трябва да имаш опция за настройка на време осветлени на дисплея!Първоначално написано от firestone224
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
за съжаление не мога да намеря такова нещо като вляза в настройки:Първоначално написано от Valento
Displey и надолу има:
Wallpaper
Themes
Start-up screen
Screen saver
Clock size
Brightness
Sleep mode clock
казаха ми че този телефон,нямал такава функция да се увеличи времето (на екрана за кеото говоря)..
И моят SE няма такава опция, даже не знам дали някой има ... Аз исках да намаля времето, в което свети дисплея, но открих, че мога да намаля яркостта, но не и времето ... Тъпа работа ...Първоначално написано от firestone224
и при мен е същата работа имам Brightness,питах момче което разбира и то ми каза че не е чувал да има "елф или някакъв пач" за тази функция..точно за този телефон..Първоначално написано от LoupGarrou
Като имах W850i имаше такава опция(мисля), но като го нямам пред мен да видя, няма как да ти кажа...Забравил съм от къде беше![]()
ако си спомниш ми кажи..Първоначално написано от Reaper93
![]()
все още не знам как става ако някой знае да ми помогне..![]()