- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Още неучебни дни
Освен официалните празници, през този месец ще има още пет неучебни дни. Това са 14-ти и 17-ти май, когато ще се проведат държавните зрелостни изпити. На 27-ми и 31-ви май, ще бъде външното оценяване след седми клас, което тази година е съчетано с конкурсния изпит за гимназиите. Това съобщи заместник-министърът на образованието Милка Коджабашиева. Тя припомни, че 25-ти май по традиция е неучебен ден.
А някой знае ли за 27-ми и 31-ви, дали е за всички, примерно за гимназиите които са след 7-ми клас където няма да има изпити и за частните където, пък изпитите са отделни?
Ми аз съм в АЕГ /не София/ и мога да ти кажа, че на 27 и 31 НЯМА да учим.![]()
никъде няма да се учи на 27 и 31
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ние няма да учим. Има гимназии, в които учителите са квестори на малките и затова не са учи, а в някой преценеват по вътрешния правилник на училището, че може да учат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Пфф ние от Бургас го раздаваме леката.Другата седмица понеделник,вторник и четвъртък не се учи,но за някои цялата седмица![]()
До колкото разбрах май ние ще учино още нищо не се знае .
Всеки дава различни сведения на кой по-напред да повярвам ?![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ние пък няма да учим на 24, 25, 27 и 31.05.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Сигурно ли е,щот чух,че френска,ПМГ и още няколко ще учат?Само за АЕГ знам,че ще почиват.Първоначално написано от MuffDiver
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Аз мисля,че само АЕГ няма да учат всички други ще си ходим на даскало,все пак това само два дни,не нещо кой знае какво ...Първоначално написано от TheUnforgiven2309
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
знаете ли дали в София ще се учи ?
ние сме на училище-уча в НГДЕКПървоначално написано от trevomann4e
Някои ще се мъчат да си направят изпита, а други - ще си почиват.![]()
Аз съм АЕГ Бургас и ше си почиваме на 24, 25, 27 и 31.Първоначално написано от TheUnforgiven2309
Що не направят цялата седмица почивна, мама им мръсна!!! :P
24,25,27,31 би трябвало в цяла България да са свободни дни.За 27 и 31 съм 100% сигурен че СОУ-тата и други училища в които има 7-дми класове няма да се учи.
Немската също ще почиват-по последна информация,потвърдена от учителите там няма пусната заповед от директорката,но ще се почива.Първоначално написано от Luscious_Heart
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
24,25 май - почивни дни..По случай Ден на славянската писменост и култура..
27 май - нашите изпити по БЕЛ..Т.е. на седмокласниците..И доколкото разбрах,че ще почиват всичките у-ща в цяла България
31 май - нашите изпити по Математика..Т.е. на седмокласниците..И мисля,че ще почиват всички у-ща в цяла България
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Вече знам, че със сигурност нямa да учим на 27 и 31 !
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.