.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Към момчетата помощ?!?

Здравейте аз съм момче на 15 год... имам едни бели пъпчици ако мога така да ги нарека точно под главичката плс кажете ми какво да правя дайте си скупе и ще ви пратя снимки да видите :[

Голям фен Аватара на play23
    Потърси из форума, такива теми има много !

Повече от фен

Re: Към момчетата помощ?!?

Цитирай Първоначално написано от borntoride6
    Здравейте аз съм момче на 15 год... имам едни бели пъпчици ако мога така да ги нарека точно под главичката плс кажете ми какво да правя дайте си скупе и ще ви пратя снимки да видите :[
    ООООООО с кеф ще си дам скайпа Прати НЯКОЛКО снимчици
    А иначе по темата : не ги пипай и сигурно ще ти минат . Ако не , дай да дойда у вас и ще оправим проблемчето

За какви "пъпчици" точно говориш?Имам предвид дали са подути,сърбят ли?

Аз откакто се помня в началото на ствола на пениса имам съвсем малки бели петънца,които се леко изпъкнали и нямам проблеми с тях...дори не се забелязват монякога.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    За какви "пъпчици" точно говориш?Имам предвид дали са подути,сърбят ли?

Аз откакто се помня в началото на ствола на пениса имам съвсем малки бели петънца,които се леко изпъкнали и нямам проблеми с тях...дори не се забелязват монякога.
    Ами те са едни мънички и бели точно бод главичката са и бият на очи , но не сърбят ...

Не бой се... не са страшни... и ази имам... почти всеки има.
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хигиена пич .... хигиена... не бе базик , еми има много хора с такива пъпчици , само че не знам кога минават,както казаха по-горе има много такива теми а,и има изчерпателни статии в гугъл , потърси
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Re: Към момчетата помощ?!?

Малките бели пъпчици на пениса са кожно състояние, засягащо около 20% от мъжете, като то е по-често сред необрязаните мъже. Това е нормално явление, като се касае за малки бели или розови пъпчици с големина от 1 до 3 мм, разположени в редички в основата на главата на пениса.

Често тези пъпчици стават повод за притеснения от страна на мъжа за евентуалното наличие на полово преносимо заболяване. Всъщност те са безвреден физиологичен феномен без злокачествен потенциал. Не са инфекциозни, не са свързани със сексуалната активност или личната хигиена.

Пъпчиците, известни още като pearly penile papules и hirsuties papillaris genitalis, се срещат по-често при мъжете на възраст между 20 и 50 години (по-рядко при момчета между 12- и 14-годишна възраст. Обикновено те са асимптоматични и си остават през целия живот. С напредване на възрастта могат да станат по-малко забележими. Папулките са изключително чувствителни, което от своя страна може да създаде проблеми при някои мъже.

Състоянието не изисква лечение. По козметични причини е възможно премахването на пъпчиците. Отстраняването се извършва чрез лазерна терапия.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ха и аз имам такива споко

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Пфф чувствам се мутант!Аз нямам
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    ми и аз нямам ама не се чувствам мутант

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    ми и аз нямам ама не се чувствам мутант
    aбе не знаеш кво е чувството след няколко момчета който имат ти да си първият който е написал, че няма!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Споко, всеки има такива

И аз имам .. едни ситни.. една до друга .. ма не им объщам внимание ..
    Е разбира се едно време се притеснявах .. ама .. то мина .. сега си стоят и даже не им обръщам внимание ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KpacuMup
    И аз имам .. едни ситни.. една до друга .. ма не им объщам внимание ..
    Е разбира се едно време се притеснявах .. ама .. то мина .. сега си стоят и даже не им обръщам внимание ..
    Ако ти дам скайп ще ми ги покажеш ли плс

[quote="FeelMyPain
    Ако ти дам скайп ще ми ги покажеш ли плс [/quote]
    ами да защо не

Град
    Враца
    Ма ти сериозно ли ... Вземи си некво мазило там и антибактериален сапун , мий редовно
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

билдъра над моя пост да не приказва глупости кфо да мие кфи бактерии тези точици дори не са и пъпчици са си на мастна основа ВСЕКИ има тва че не ги виждате е друг въпорс
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    билдъра над моя пост да не приказва глупости кфо да мие кфи бактерии тези точици дори не са и пъпчици са си на мастна основа ВСЕКИ има тва че не ги виждате е друг въпорс
    Преди 1-2 часа се изкъпах и специално се огледах и не ги намерих!
    С толкова много хора които ги имат напрао се чудя дали да не постна тема:Аз мутант ли съм?
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

С толкова много хора които ги имат напрао се чудя дали да не постна тема:Аз мутант ли съм?
    ...или ми трябват очила бз
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Бе не си мутант ама си много тъп Четох ти изказвания и в други теми и доколкот разбрах си девствен , в което няма нищо лошо ама се изказваш като някой жиголо ( ако знаеш какво значи със 20 год зад гърба си )

и ся аз говоря нормално той ми вика мутант ли съм .. ми спокойно не си мутант ама си много тЪп
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Не бой се... не са страшни... и ази имам... почти всеки има.

Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Бели точици по главичката на пениса

от An0n1mk0 » 15 Май 2008 15:58
    Здравейте , значи искам да попитам от какво може да имам бели точици по главичката на пениса ... Се едно те са под главичката по ръбчетата ?
    An0n1mk0

Re: Бели точици по главичката на пениса

от rubik » 01 Юни 2008 19:55
    Здравей,
    Не си спомням къде точно го четох но там се казваше, че това е нещо съвсем нормално при всеки пенис. Следователно без причина за притеснение

от ivitoo » 17 Юни 2008 21:04
    Това са мастни жлезички - нормални са. Всеки мъж ги има, но са с различна големина.

Айде за тебе и за всички МУТАНТИИ

Бе не си мутант ама си много тъп Четох ти изказвания и в други теми и доколкот разбрах си девствен , в което няма нищо лошо ама се изказваш като някой жиголо ( ако знаеш какво значи със 20 год зад гърба си )

и ся аз говоря нормално той ми вика мутант ли съм .. ми спокойно не си мутант ама си много тЪп
    Много си тъп бе , Саше... извинете за спама просто...не се сдържах
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Здравей! Аз съм уролог, ако все още се съмняваш в така наречените пъпчици можеш да ме добавиш в скайп - overkillaya й ако не се срамуваш да покажеш снимки.

П.С : До другите - понякога тези пъпчици не са просто маслени и не точно нормални

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си