- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женкар съм!Немога да съм сериозен.
Здравейте.Имам един проблем.От година и половина се опитвам да си намеря сериозна приятелка но всички ми омръзват.За това време съм сменил повече от 20 момичета.Искам да съм сериозен,но немога.Омръзват ми.Искам съвет как да стана сериозен,как да не изневерявам и да успея да съм с едно момиче повече от 2 седмици..
Не мога са две думи, за разлика от неграмотен.
Просто нямаш чувства, сигурен съм, че някой ден ще си намериш някоя, недей се плаши, като ти гледам ника сигурно си на 14, или по - малко, което означава, че тепърва ще разбереш за кво става на въпрос.
Първоначално написано от babatigosho
Ако е на 14 Батистута трябва да го е гледал през на баща си гащите...
По темата:
Искаш да си сериозен, ама не можеш? Нищо не можеш да постигнеш след като не можеш да си сериозен - оттам тръгни.
Извинявай, не разбирам от футбол и веднага приех името като *Батистата* (демек оня от кеча) и реших да разменя цифрите, че да получа набор.
Тогава отговорът ми може би е невалиден, но всичката несериозност се поражда принципно от липсата на чувства, особенно в ранните тийн години...
Първоначално написано от babatigosho
кой, както си го направи.
ако ще пред теб да застане симпатично момиче, което е забавна и интересна личност, ти пак няма да я отразиш, просто защото не знаеш как да си прекараш добре и да направиш така, че да ти е приятно с някого.
плюс тва, ти не че не можеш, ти не искаш.
Ако ебеш поне половината от тия, браво на теб, ама не ми се вярва.Първоначално написано от batistuta59
Temet Nosce
벨야카
Не си дорасъл, за да си сериозен.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от batistuta59
ок