.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: мигли :))

Повече от фен

мигли :))

Здравейте!!! Някой може ли да ми препоръча нещо за растеж на миглите?? Споделете дали има някакав ефект и какво е най-ефикасно .. Благодаря предварително

А иначе на каква цена мога да го купя, от къде ?

Чувала съм за някакво бадемово масло )

растеж на миглите?? Съжалявам,ама от теб чувам за такова нещо...

Бях чувала, че Рициновото масло имало такъв ефект, но си нямам на идея от къде можеш да си го вземеш и дали въобще има някакъв ефект.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Бадемово масло от аптеката.На Икаров е много хубаво към 2лв е.Мажиш си миглите само вечер преди да легнеш да спиш,сутрин си миеш хубаво очите.Нанася се с памуче,но много малко,за д ане ти влезне в очите,че пари.

Град
    [На Метри От Земята]
    бадемово масло
    Просто аз

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    бадемово масло
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Re: мигли :))

Цитирай Първоначално написано от ___mimity___
    Здравейте!!! Някой може ли да ми препоръча нещо за растеж на миглите?? Споделете дали има някакав ефект и какво е най-ефикасно .. Благодаря предварително

А иначе на каква цена мога да го купя, от къде ?

Чувала съм за някакво бадемово масло )
    Да бадемовото масло е хубаво. Но няма да ти помогне кой знае колко за растеж на миглите. Просто ако ползваш спирала и прочие , няма да ти падат толкова ами ще са си нормално хубави

Цитирай Първоначално написано от sw3etyrrr
    бадемово масло

Бадемово с две ръце

Моля цъкнете тук http://gorata.net/old/f.php?f=Jullz&Dakata

Рициново масло.Всеки ден си слагам спирала,което естествено изтощава миглите и ако не използвах рициново масло най-вероятно щях да съм почти без мигли.Но с него не само че растат(налага се да ги подрязвам) а косъмът е дебел и са гъсти.А ако не използвах спирала представям си какви щяха да са.Но трябва постоянство,аз го ползвам вече две години

Супер фен Аватара на nymphadora
    Само на мен ли не ми пука какви са ми миглите?

и от къде тва Рициново масло ?

Оф начи хората са измислили спирали с колаген и прочие и вие пак мислите с кво да си намажете миглите. След три седмици ще пишеш тема че миглите са почнали да ти падат и прочие такаче остави ги кавито са си колкото и да ги мажеш няма да ти помогне много или поне само ти ще го забелязваш защото ще прекарваш цялото си време пред огледалото да гледаш ак миглите ти растат Но ти избираш успех

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Само на мен ли не ми пука какви са ми миглите?
    + и аз съм с теб
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на daru6a1
    И аз съм чувала добри отзиви за бадемовото и рициновото масло , което и да вземеш няма да сбъркаш ...

таа за нанасянето , можеш със някоя стара четка от спирала , а ако не ти се намира може със четка за боички , а ако и това нямаш със памуче , но има голяма вероятност да си бръкнеш в окото

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    аз съм чувала, че преди да се намажеш с рициново масло трябва малко да подрежеж връхчетата на миглите, за да се отвори косъмът. Може да измиеш четка от стара спирала и така да слагаш маслото
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

аз съм пробвала и с двете и има ефект ама чак след 2-3 месеца

Супер фен
    При мен бадемовото масло ми сгъсти миглите и имаше видим ефект след около 2 седмици.

Бадемово масло или стимулнт за коса. И двете вършат много добра работа.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз лично от два дни си слагам бадемово масло с клечка за уши. Не ми е толкова за растеж - аз ползвам спирала всеки ден, но просто колкото и да е спиралата уврежда и миглите падат. Така че искам да си ги запазя такива каквито са си в момента. По нататък ще си купя и рициново масло сигурно, то на каква цена е има ли го в аптеките?

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    на каква цена е има ли го в аптеките?
    1 лв - 1 и нещо .. Няма да ти излезе по-скъпо от 2 лева

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Рициново масло.Всеки ден си слагам спирала,което естествено изтощава миглите и ако не използвах рициново масло най-вероятно щях да съм почти без мигли.Но с него не само че растат(налага се да ги подрязвам) а косъмът е дебел и са гъсти.А ако не използвах спирала представям си какви щяха да са.Но трябва постоянство,аз го ползвам вече две години
    Охх,на мен от това рициново масло малко ме боляха очите и усещах тежест...Ти как си го слагаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си