- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мигли :))
Здравейте!!! Някой може ли да ми препоръча нещо за растеж на миглите??Споделете дали има някакав ефект и какво е най-ефикасно .. Благодаря предварително
А иначе на каква цена мога да го купя, от къде ?
Чувала съм за някакво бадемово масло)
растеж на миглите?? Съжалявам,ама от теб чувам за такова нещо...![]()
Бях чувала, че Рициновото масло имало такъв ефект, но си нямам на идея от къде можеш да си го вземеш и дали въобще има някакъв ефект.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Бадемово масло от аптеката.На Икаров е много хубаво към 2лв е.Мажиш си миглите само вечер преди да легнеш да спиш,сутрин си миеш хубаво очите.Нанася се с памуче,но много малко,за д ане ти влезне в очите,че пари.
бадемово масло
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Да бадемовото масло е хубаво. Но няма да ти помогне кой знае колко за растеж на миглите. Просто ако ползваш спирала и прочие , няма да ти падат толкова ами ще са си нормално хубавиПървоначално написано от ___mimity___
![]()
бадемово масло![]()
Първоначално написано от sw3etyrrr
Бадемово с две ръце![]()
![]()
![]()
Моля цъкнете тукhttp://gorata.net/old/f.php?f=Jullz&Dakata
![]()
Рициново масло.Всеки ден си слагам спирала,което естествено изтощава миглите и ако не използвах рициново масло най-вероятно щях да съм почти без мигли.Но с него не само че растат(налага се да ги подрязвам) а косъмът е дебел и са гъсти.А ако не използвах спирала представям си какви щяха да са.Но трябва постоянство,аз го ползвам вече две години
и от къде тва Рициново масло ?
Оф начи хората са измислили спирали с колаген и прочие и вие пак мислите с кво да си намажете миглите. След три седмици ще пишеш тема че миглите са почнали да ти падат и прочие такаче остави ги кавито са си колкото и да ги мажеш няма да ти помогне много или поне само ти ще го забелязваш защото ще прекарваш цялото си време пред огледалото да гледаш ак миглите ти растатНо ти избираш успех
+ и аз съм с тебПървоначално написано от nymphadora
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
аз съм чувала, че преди да се намажеш с рициново масло трябва малко да подрежеж връхчетата на миглите, за да се отвори косъмът. Може да измиеш четка от стара спирала и така да слагаш маслото![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
аз съм пробвала и с двете и има ефект ама чак след 2-3 месеца![]()
![]()
При мен бадемовото масло ми сгъсти миглите и имаше видим ефект след около 2 седмици.![]()
Аз лично от два дни си слагам бадемово масло с клечка за уши. Не ми е толкова за растеж - аз ползвам спирала всеки ден, но просто колкото и да е спиралата уврежда и миглите падат. Така че искам да си ги запазя такива каквито са си в момента. По нататък ще си купя и рициново масло сигурно, то на каква цена е има ли го в аптеките?
Охх,на мен от това рициново масло малко ме боляха очите и усещах тежест...Ти как си го слагаш?Първоначално написано от krisito9212