- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помощ за фон дьо тен :)
Здравейте! Досега съм си слагала фдт много рядко,когато ми излезе някоя пъпка и то някакви мостри,които съм имала. Сега искам да си купя,но нямам опит,така че искам да ви питам за хубав фдт до 20 лв някъде. Слагала съм си от Буржоа, мисля от него да си купя,но как да разбера какъв цвят да си взема? Сравнително бяла съм. Помагаите![]()
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
ами пробвай тестерите в магазине и се консултирай с продавачката![]()
Просто аз
Продавачката трябва да ти даде тестер,за да си сложиш на ръката и да видиш дали ти е добре или да ти е тъмно.На Мейбълин Афинитон е хубав.
Maybelline,има едни Impala,много са хубави
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Най-добре можеш да разбереш цвета си,като го нанесеш върху горната си устна,смисал между устната и нослето
Малко над 20 е мисля , че ... но не много. Върти ми се нещо като 22-23 ...Първоначално написано от Melanie
Каквото и да избереш, аз те съветвам да го изпробваш на лицето си и да се видиш на слънчева светлина, а не на светлината в магазина![]()
аз използвам този и съм МНОГО доволна! не омазнява кожата ,лекичко ми е абе все едно съм без .. много готино и е много покривен и ми седи цял ден! някъде 20 и нещо е.... до 30 лв
имам и това
то също е добро, но ти препоръчвам лореала![]()
а,няма нищо,до 20 и няколко лева може.
чакам още предложения
мерси на всички досега![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
а пудра да ми препоръчате също искам да си взема?
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Maybelline affinitone![]()
Ако искаш нещо качествено вземи си минерален фдт/пудра. На Ревлон примерно са хубави и са около 20-25 лв.
На Max Factor Miracle Touch също е хубав, но не много покривен.
Първоначално написано от rakiQ
И аз ги имам двете и от двете съм много доволна .. ако уцелиш точния номер все едно нямаш фон дьо тен а покрива всичко .. страхотни са наистина аз си ги взех по 25 лв![]()
I know - you want ME (devil)