- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За пореден път станах жертва на домашно насилие
нз мен наще не са ме били удряли са ми само шамар но ако наистина ти причинява това което казваш мм ... има психолози в училище саветвай се с нея може и да ти помогне но незнам зависи от училището ако добра ще ти помогне но ако не е ваобще не си прави труда направи това което те саветваха другите . Късмет !
някой беше казал преди мен че разводът би оправил всичко излез с майкати към центара или някаде на кафе и поговори с нея да направи нещо
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
ТермоЧорапе зная те от друг форум, няма да казвам кой, какво си лекенце! Не ти е бил достатъчен боя сякаш..Първоначално написано от term0t0
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Тук не става въпрос за "шамар", а за пребиване! Има разликаПървоначално написано от autista88
![]()
И както казаха това е България, и дори да се оплаче някъде, най-много баща и пак да я пребие. С него нищо няма да се случи. Всичко ще си продължи постарому. Единствения вариант, който виждам е, да траеш докато станеш на 18 и да се изнесеш тогава, или има и друг вариант- да се оплачеш в Закрила на детето и ако преценят, че е нещо много сериозно, да те настанят в дом, което не е добра идея в никакъв случай! Не че у вас е много добре. Специално аз бих избрала в дом, вместо да живея с такъв баща ;ь