.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    нз мен наще не са ме били удряли са ми само шамар но ако наистина ти причинява това което казваш мм ... има психолози в училище саветвай се с нея може и да ти помогне но незнам зависи от училището ако добра ще ти помогне но ако не е ваобще не си прави труда направи това което те саветваха другите . Късмет !

някой беше казал преди мен че разводът би оправил всичко излез с майкати към центара или някаде на кафе и поговори с нея да направи нещо
    Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    никой не е умрял от шамара на тате,айде лигавщини.баба ми всеки ден на закрила на детето е звъняла
    ОМГ, дебил. Скрий се. Дано тате ти удари не шамарче, ами да те повлече за косата и да те спука от бой като авторката на темата, че да видиш какво е и да се научиш на нещо, наречено съчувствие, и да ти отминат одъртелите възгледи, че едно дете може да бъде "възпитано" (т.е. приучено да го е страх от родителите му), чрез бой.
    бил ме е ида,направили са човек от мене..каква е позлвата от родителите като ти нямаш респект от тях
    ТермоЧорапе зная те от друг форум, няма да казвам кой, какво си лекенце! Не ти е бил достатъчен боя сякаш..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Цитирай Първоначално написано от autista88
    никой не е умрял от шамара на тате,айде лигавщини.баба ми всеки ден на закрила на детето е звъняла
    Самата истина.
    Тук не става въпрос за "шамар", а за пребиване! Има разлика
    И както казаха това е България, и дори да се оплаче някъде, най-много баща и пак да я пребие. С него нищо няма да се случи. Всичко ще си продължи постарому. Единствения вариант, който виждам е, да траеш докато станеш на 18 и да се изнесеш тогава, или има и друг вариант- да се оплачеш в Закрила на детето и ако преценят, че е нещо много сериозно, да те настанят в дом, което не е добра идея в никакъв случай! Не че у вас е много добре. Специално аз бих избрала в дом, вместо да живея с такъв баща ;ь

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си