.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Помощ!Преди няколко дена в областта на слабините точно където започва окосмяването ми излезе нещо като пъпка голямо и твърдо пробвах да го стисна и излезе малко гной обаче то остана надуто и малко ме наболява аз си мисля,че е възможно да е обърнат косъм според вас дали може да е това причината или е нещо по-сериозно и между другото като го стисна и посинява малко
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Няколко въпроса:

На колко години си?

момче или момиче си?

по темата: до скоро имал/а ли си ранички на това място .. или да си се одрасквал ?

Ами на 16 съм,момче не помня скоро да съм имал раничка

Голям фен Аватара на producenta
    компрес реванол на всеки 2 часа сменяш памука ако няма спад лекар и на операционната
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    компрес реванол на всеки 2 часа сменяш памука ако няма спад лекар и на операционната
    +

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    +
    мда, тва имаше специално име, наподобява цирей, но всъшност засяга лимфен възел, получава се на слабините и подмишниците... гадно е и боли...
    излизало ми е доста пъти, казват че е слаба имунна система и пиех едни антиботици и правех компрес с реванол успех

Всъщност сложих си йодасепт на гел пише,че може да се използва при възпаление.Спах цяла нощ с него и на сутринта почти нямаше нищо,но като го стиснах излезе супер много гной не знам според мен за още няколко пъти ще се махне напълно благодаря ви иначе

Заради такова ме оперираха ама то се инфектира въпреки, че го мажех всеки ден с някакъв медикамент да дърпа гнойта... Как ще го стискаш ти нормален ли си Отиди на лекар ще го резне 1 път с скалпела да изтече гнойта, ще ти предпише нещо да го мажеш и си готов за няма и седмица ...
    Everything it`s possible !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си