- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета...кажете
Днес в трамвая влизат 3 момичета и стоят около мен...по едно време едната ме пита:имаш ли дъвка??хД Аз и казах че нямам.После ми каза че другите две са ми ''фенки''.Тези двечките през цялото време се кикотеха.
Та въпросът мие дали са се ебавали с мен или кво???![]()
определено имат някакъв интерес към теб !
И за туй тряяше да пуснеш цяла тема? Баси зле-то си честно...
По темата: Не, не са се ебавали, макар че би трябвало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зависи от момичетата и от настроението им.
Punk'd!? Другия път ако ги видиш отново ги попитайИначе може би никога няма да разбереш. Може да е било много неща. Да са флиртували или да си забравил да си измиеш зъбките и да е намек
![]()
ACϟDC
споко, ще го преживеешПървоначално написано от valdesbg
п.с. за другия път ще знам хД
а ти толкова ли не можа да прецениш на място за какво става дума?![]()
Ем ще пия една студена и ще го преживея... Няма как.. живота е радост и тъгаПървоначално написано от bobar55
Другия път се закачи и ти. Щото това си е било чист опит да се запознаят с тебе![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен е ебавка ;д
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
тестис си правят с тебе майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
искали са да те бият, но след като си нямал дъвка е нямало какво да вземат...
е зависи сега всички момичета са различни едни обичат да са центар на вниманието и само на тях да се обръща вниманиеа други неискат въобче да чеват за момчета
![]()
Първоначално написано от kindergarden
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
3 момичета виждат леко свитичко, но симпатично момче. Най-вероятно е ебавка, защото като са две или повече се чувстват безсмъртни. Като момичето е само, тогава нищо не може да ти каже, но 3... Ако беше мъжкарче нямаше да го направят. Като са видяли реакцията и въпреки кикотенето им не си ги погледнал, нито заговорил това говори за притеснението и несигурността ти. Това ги кара още повече да те натиснат и да те сложат в графата "безопасен" и да си правят каквото поискат. Всичко става неосъзнато, на подсъзнателно ниво. Момичетата/жените имат инстинкт в такива ситуации и той им говори постоянно за момчето/мъжа отсреща.Първоначално написано от bobar55
И кратък отговор на въпроса ти... не се надявай. Най-малкото тряяше да им се усмихнеш и да се запознаеш или да ги питаш на какво се смеят. Едва ли ще ги срещнеш пак.
Temet Nosce
벨야카
Едва ли са били на повече от 14.Не го мисли въобще..
абсолютно подкрепямПървоначално написано от umri
Ако на мен някой ми заяви, че ми е фен - ще го питам има ли маркер и къде предпочита ли афтографът да е с посвщение, както и дали има конкретни предпочитания къде да се подпиша(както съм и правил, между другото). Ти сега да пишеш тук „след дъжд качулка“ - действа се на момента и по реакцията на отсрещната страна разбираш дали е се занасят с теб или наистина ти се кефят.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.