.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

бахти проблема с майка ми.. :D

Значи искам да си вземем куче. Живеем в голям апартамент 2 спални, хол и кухня и много искам кокер шпаньол. Обаче майка ми не иска.. иска пинчер (или някакво друго дребно с къс косъм) и това е основната причина да не иска кокер, заради дългата им козина. Та ако се сещате за някакви идеи как да я "пречупя" да си вземем кокер? За сега ми идва само да използвам баща ми,като го "привлеча" на моя страна и да станем 2ма (малко тъпо ама.. ) Та някакви идеи ?
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Явно си го решил вече, но да си кажа - наистина майка ти е права, имам позната с кокер шпаньол и из тях е само косми, така че освен ако не се нагърбиш ти да ги чистиш (ама сериозно), вместо да се правиш на ударен и да чакаш майка ти да го направи, не очаквай да се съгласи.
    Опциите са ти две:
    - правиш компромис и взимаш ако не по-малко, то поне не толкова космато куче
    - продължаваш да молиш майка ти и да я убеждаваш (тук никой нищо ново, което не знаеш като метод/аргумент, няма да ти каже)

Обясняваш минусите и плюсовете на кучетата пред майка ти, наблегни на това, че пинчера е едно от най-злобните породи кучета и че хората ще спрат да ви идват на гости, а с кокера ще се радват да го виждат. Обясни и че са по-интелигентни животни и т.н кажи ѝ че плюса на пинчера е само в това, че е малък. Дано да подейства.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Аз си поемам цялата отговорност за кучето.. въпроса е че не иска кокер.

BBOY OR DIE !!

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Обясняваш минусите и плюсовете на кучетата пред майка ти, наблегни на това, че пинчера е едно от най-злобните породи кучета и че хората ще спрат да ви идват на гости, а с кокера ще се радват да го виждат. Обясни и че са по-интелигентни животни и т.н кажи ѝ че плюса на пинчера е само в това, че е малък. Дано да подейства.
    ами проблема е че едни приятели имат пинчер и е страшно игрив и дружелюбен и тя от там се "влюби"

BBOY OR DIE !!

Е*аа незнам чУвек. Кажи ѝ, че това са мнооого редки случеи и ако случите от злобните пинчери ще е кошмар и ще си стоите сами. Абее мажии там въображение, наблегни на злобността. Майките не обичат злобни кучета.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

бе не знам аз вече се отказах от кокера.. ся рова из нета за малки късокосмести породи

BBOY OR DIE !!

Тцтцтц... Т'фа майките са голямо нещо.
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    бе не знам аз вече се отказах от кокера.. ся рова из нета за малки късокосмести породи
    Късокосместите са по - зле, защото космите им са като иглички и се набиват навсякъде.

Град
    in my weird world
    майка ти нормална ли е? пинчерите не са кучета
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    майка ти нормална ли е? пинчерите не са кучета
    И аз това викам и много гадно лаят

Преди 3 години бях в същата ситуация.Просто навих баща ми за кокер шпаньол,той нави майка ми и сега майка ми не може и за минута да се отдели от кучето .Номера е да си досадна.

Град
    around the world !
    Кажи 'и, че повечето пинчери са злобни (то си е така де, поне от мои наблюдения). Кокерите са вечно игриви и много енергични. Пък и за мен са по-красиви, тия пинчери няк'ви уродливи такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си