- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аам сложничка задача :D
Здравейтев момента решаваме къде да ходим на море и не можем да се разберем... Майка ми иска all inclusive, аз искам да е на Приморско, а баща ми търси по евтини цени. Та от половин час търсят и не могат да намерят затова се обръщам към вас... Някой да знае хотел в приморско с all inclusive, около 1000 лева за 1 седмица, 4 човека
Приморското не е задължително
аа ии ако може да е с басейн че сега брат ми ми дудне на главата.. Мерсак предварително
![]()
Миналата година бяхме на Слънчев бряг хотел Bora Bora. All inclusive, басейн и е на брега на морето, 75лв на ден стаята. Супер яко си изкарахме.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ние обикновено ходим без да сме резервирали хотел и си намираме тамНа Приморско не е ли много навалица ?
И ние така..Или пък след като сме отишли (например в Приморско) се обаждаме на няколко хотела,но предварително трябва да си написала няколко номера на хотели...Първоначално написано от radeberger
Иначе съгласна съм с alex4et0y* - много си е яко там..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лелеее.. аз не съм ходила с наще на море от толкова много години![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
защо не отидете във Влас? хем е близо до Sunny beach хем цените са по ниски![]()
и аз ще ходя на Слънчев бряг и е с такава тарига ядене и пиене безплатно, и е за 4 дена 180лв 4 звезден хотел, но сме група... мисля че имаше семейни тарифи за седмица 800лв 4 човека... провери офертите в нета има 100%
Верно ?! Звънкай, като идеш. Аз пак ще бачкам на Елените, което си е на 6 км., да е го ева.Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Авторке - в.с. Елените ти препоръчвам аз.Хотел .. няма значение, всички са хубави.
All inclusive ..
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
да бе познай как на еланите за 1 седмица 3 човека за 1000 лвПървоначално написано от Jessie
плюс тва на мен там ми е някво скучно , хубаво е ама.. др си слънчев бряг