.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

моля да ми помогнете да си върна едно момче

м проблема ми е че от половин година не сме заедно и постоянно ми е в главата всяка вечер плача по цели часове опитах какво ли не тръгнах с друг без резолтат казах му да не ме търси за нищо на втория ден неиздаржах и му звъннах... искам по някаъв начин да си го върна , но ме е срам да му кажа страх ме е ,че ако му кажа ще ме намрази моля ви помогнете ми

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    За кво ще те намрази по-точно ? Вярно малко е тъпо, че първо му казваш да не те търси и после му звъниш ти, ама .. не е срамно да признаеш чувствата си))
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Paradise
    Честно казано, щом от половин година не сте повдигали въпроса за събиране е малко вероятно изведнъж да се полу4и.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Поредният филм ...
    Ние няма как да ти помогнем ,ако ти сама не го направиш

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    А това момче има ли чувства към теб, търсил ли те е ? Раазкажи по- обстойно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Навиваш се за дивотии.

Толкова ли е сложно да продължиш напред, а не да лешиш по 50 пъти счупената чаша?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    diditu97, на 13 години можеш да си позволиш да почакаш малко..

Както казва Къци: "Риск печели,риск губи" Или му казваш и по някакъв начин се разбирате,или си мълчиш и страдаш.Но според мен e хубаво да му споделиш.Ако ти се изсмее в лицето или нещо от сорта поне ще знаеш,че не си заслужава цялата тая мъка заради един кретен ;]]
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кой кого заряза?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Re: моля да ми помогнете да си върна едно момче

Цитирай Първоначално написано от diditu97
    м проблема ми е че от половин година не сме заедно и постоянно ми е в главата всяка вечер плача по цели часове опитах какво ли не тръгнах с друг без резолтат казах му да не ме търси за нищо на втория ден неиздаржах и му звъннах... искам по някаъв начин да си го върна , но ме е срам да му кажа страх ме е ,че ако му кажа ще ме намрази моля ви помогнете ми
    ами нали за това е този форум, за съвети и решаване на проблемите. сподели с нас на каква възраст сте, той имал ли е такива чувства към теб, защо се разделихте и въобще продължавате ли да се чувате или виждате по някакъв начин и тогава може да ти дадем съвет как да си го върнеш и да го спечелиш отново

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Нека силата бъде с теб!
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

mi tой уж имаше някакви чуства към мен и изведнъж тръгна с друга а после кът скъсаха той дойде и започна да плаче на моето рамо. А причината да се разделим беше че наще мислеха да живеем в америка а връските от разтояние нямат смисал кът не се вийдаш можа да се нарече че не е ходене ... и кат му казах той искаше да дойде обаче нямаше много пари и неможа и се разделихме след два месеца аз неиздаржах избягах и се прибрах и кът си дойдох го заварих с другата и супер много се натажих а го обичам с цялото си сарце той е единствения който съм обичала истински другото мисля че беше лапешка работа не ,че ся съм много голяма ...

Е*аси пикленските истории. Интересно ми е, как въобще можете да наречете това приблем? "Обича ли мее, оо май не ме обича"... Не ви виждам как ще се справите със сериозните проблеми.
    ---
    Ама нали за такива лигавщини е форума...
    Според мен те има само за приятелка. Примири се!
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Де да знам . . поговори си малко с него като приятел, виж как се държи ..
    Въпреки, че си мисля че след половин година, той вече се е отърсил от тебе . . и едва ли може нещо да се получи отново!. .
    I don`t care .. ;] ..

Има толкова много момчета, продължавай напред.

аз пък съм оптимист и мисля, че нещата между вас могат да потръгнат отново само трябва да си по-смела и да опиташ има вероятност той още да те обича и просто да се е опитвал да те замести с някоя
    а ако не - ще продължиш напред без да се питаш "Ама дали все пак не ме обича поне малко?"
    както каза TheUnforgiven2309: "Ако ти се изсмее в лицето или нещо от сорта поне ще знаеш,че не си заслужава цялата тая мъка заради един кретен ;]]"

защо сички тряя да е лиготия в любовта всичко е вазможно и защо да се 0ткажа ... ако не опитам нищо няма да разбера се пак тряя да рескувам ... тва че вие не се влубвате истински поне недейте да вините другите моля ви

мм

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    За кво ще те намрази по-точно ? Вярно малко е тъпо, че първо му казваш да не те търси и после му звъниш ти, ама .. не е срамно да признаеш чувствата си))
    .Така е.Дори и да ти откаже,не е последния.
    мечтата ти

Един съвет: НЕ живей в миналото.
    Половин година не е малко и ако той не проявява интерес не виждам как изведнъж ще се съберете. Не се отчайвай,има много риби в морето.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Re: моля да ми помогнете да си върна едно момче

Реплики от сорта на "никога повече" са простотия .. Хубаво е да се мисли като се говори ама тоо не е лесно да си 97 ..
    Общо взето ако момчето не е твърде отчаяно надали ще се върне при теб .. ама ако ти е наборче след 1-2 дни ще се "обичкате" много ..

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Защо не си намериш някво хоби? Чети книги.. излизай с приятелки, преоткривай света.. аз както разбрах ти от Америка си се върнала за тоя пикльо..тва е супер глупаво..в момента ти е важно училището и да си дадеш начален старт в живота.. кат толкова искаш някой да те обича си вземи котка ;Д
    Mistakes are proof that you are trying.

Ако ти сама не надскочиш гордоста си и не се опиташ да си го върнеш по всевъзможни начини, ние просто няма как да ти помогнем.Опитай се да създадеш приятелски отношения между вас, поне за сега и ако е писано любовта ще се върне. Иии недей да плачеш, няма никакъв смисъл, какво променя този плач ?

Не е ли смешно... Ако му кажеш, че го ОБИЧАШ той ще те НАМРАЗИ ?!?
    И все пак половин година е много време. Замисли се. А само ти ли му звъниш или и той на теб? Ако и той ти звъни, може би и той иска да се съберете. А ако ти му звъниш така всеки ден не мислиш ли, че ставаш малкоо...досадна в неговите очи? Бе незнам..малко сама почнах да си противореча, но както и да е ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си