- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се казва?
Денислав. Ha 9 ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Имах и когато бях в детската градина, но не му помня името.![]()
Иначе първото серизно(ахха, доколкото може да го нарека 'сериозно', де:Д) в 5-ти клас и продължи доста, лол. Тони се казва.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Юлиян...на 8![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Илиян .. на 4 .. с него беше първата ми целувка![]()
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Гошко.. в детската градина![]()
![]()
Не помня на колко съм била.
И спря да се върти за миг земята..
Краси...в предучилищната...иначе ако не броим него....Мишо .... 5клас с него ми беше първата целувка![]()
2ри клас Виолетаоще сме приятели и се виждаме.
>>DjBelev<<
Митко,детската градинаПеех му " но момиче като мен не може да бъде с момче като теб " Щот той се водеше лошо момче.Не спинкаше на обяд когато ни слагаха по леглата
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ама първото сериозноо илии ...щото като се замисля като бях на 5 'уж' си имах гадже .. Влади се казваше ;д
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Калин,в 7 клас ..ама много му миришеха краката и като реши до ми подарява маратонките си с колелца му бих шута![]()
![]()
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Крумчо в детската градина, играхме на ветеринарииначе, Ивайло, бях на 14.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
О,аз бях малкамисле,че беше в 1ви клас и не помня името
А иначе първото сериозно гадже беше като бях на 15 и се задържахме 11 месеца
![]()
Божидар. Бях на 14, а той на 16, когато тръгнахме - познаваме се от година преди това. Издържахме 8 месеца.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Евгени, четвърти клас.. Целувахме се по бузата.. много сладко беше![]()
За гаджетата в детската няма да говоря.. То неможе да се каже, че са били гаджета1-вото ми гадже мисля, че беше в 3-4 клас.. Казва се Митко.. бяхме от един клас
![]()
![]()
Казваше се Марио .. бях на 15 .. а за самата история не мисля, че е тук мястото да я споделям!! ..
Емм...един Радо в предучилищната и тогава ми бешепървата целувка , ама то ако се броеше за целувка , здраве му кажи...![]()
Много ви се смях на историйките..особено онова момиче,което разказа за момчето с миризливите маратонки..![]()
![]()
По темата:Иван се казваше..бяхме в детската.Като си празнувах 5-ия рожден ден в градината госпожата ме накара да играя валс с него..бяхме добри приятели известно време след като завършихме градината,но сега вече и здрасти не си казваме..смятайте какви гаджета сме били..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Божидар - на 7 бях![]()
Янчо бях 5 клас![]()
Адел-бях 6 клас