- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера дали ме харесва
Здравейте аз съм на 12 а този който наистина много отдавна харесвам е на 14 . Искам да разбера по някакъв начин дали ме харесва и дали си стурва наистина да страдам за него . [-o< знам че съм малка но се пак ... и аз имам чувства . така де ние бяхме приятели " ужж гаджета ама нищо не сме правили като гаджета" .ние сме фр но не чак толкова добри .реших да му пишя по скайпа уж че искам нещо да го питам,но той не ми пише .когато разбере от моята най добра приятелка- тя живее до тях и всеки ден се събират че ми се е случило нещо или че се радвам той винаги се интерисува ,но след това нищо .незнам как той да разбере (лажат ме че знае че го хар но едвали ) бих направила всичко без казване в очите защото много ще се унижа
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!
д0ри да zнам какъw сI ти ..актIора с наI- краsIwите очI
Ти си много малка още.По добре му гажи че го харесваш в очите а не по скайп.
А тои всъщност на колко е???[/b]
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
1. Седни и се научи да пищещ на български !
2. Няма начин да не се изправиш пред него.
3. Не си ли малко малка за "любов" ??
4."ужж гаджета ама нищо не сме правили като гаджета"-значи НЕ сте били гаджета
5.Айде, стига вися пред компа, а излез с приятели, за да се разведриш и не мисли за него. И спри с тоя скайп!Щяла да се унижи.. глупости![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Той е на 14 пише гоИ защо все трябва да си малък за любов ... Какво е лошото да се харесваме??
д0ри да zнам какъw сI ти ..актIора с наI- краsIwите очI
правилноПървоначално написано от bobito_th
![]()
Не мисля, че е унижаване да покажеш на някого, че изпитваш нещо към него.![]()
Малка си...Приеми този факт..Колкото и да кажеш,че не си - ти го доказваш,че е точно обратното....
"бих направила всичко без казване в очите защото много ще се унижа " - и защо ще се унижиш..За това,че споделяш чувствата си..Хайде..Излизай с приятели и не се занимавай с гаджета..И за това ще ти дойде времето - споко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сподели му за чувствата си, ти няма да се унижиш като му кажеш всичко в очите, а като намесваш приятелките ти и скайп![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Съгласна съм с теб, моята първа любов беше, когато бях на 12. И не беше просто детинска глупост /макар че и това го имаше/, а наистина си го обичах и още мисля за него, въпреки че минаха 4 години. ;] Това, че на някои хора първата им целувка е била в 10-ти клас си е лично техен проблем. Не че има нещо лошо в това, кой на когото му дойде времето, но хора, бъдете реалисти, погледнете и от другата страна на нещата, та вие сте толкова закостенели! Момичето не казва, че са го е*али в г*за все пак! Просто харесва някакво момче. It's normal, pal.Първоначално написано от bubufinka
Та по темата : Щом те е срам да му го кажеш, ще трябва поне да му го покажеш. Виж го НА ЖИВО, приближи се до него, намигни му или нещо такова, после го прегърни, приказвай му за нещо, каквото и да е /какво си яла днес, добре ли си, кво си правила, квато и да е тема/ и накрая го целуни. Няма да се дръпне. Момчетата не са путки, те никога не се дърпат!!![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
и все пак няма ли да му дойде като гръм от ясно небе тая целувкаПървоначално написано от loliii
Айде бе!Първоначално написано от loliii
Аз ако не харесвам даденото момиче и то посегне да ме целува ще се отдръпна... Не бих дал празни надежди, ако няма нещо и от моята страна...
А иначе когато дмава души общуват очи в очи могат да скрият много по-малко работи, отколкото чрез какъвто и да е било друг начин за общуване. И не, това, което ти наричаш унижение е просто срам, което е напълно нормално за всеки един човек. Притесняваш се, че може да не сподели същите чувства като теб. Абе просто не го мисли. Няма да загубиш, ако опиташ. Приеми предизвикателствотоТака и ще научиш малко повече за себе си
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Ако не му кажеш.. няма да разбереш дали те харесва!
Не знам кое е толкова унижително да кажеш на някой,че изпитваш нещо към него.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
++++!!!!Първоначално написано от bobito_th
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't