.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Тема: Питане.. ?!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Foxytooo
    Както виждаш в саита пишеш всичко индивидуално за себе си! (а лично на мене цикъла ми е много точен!) Не виждам защо да не са точни изчисленията??!
    Защото организма на всеки човек е различен.... Защото всеки емсец процеса може да протече по различен начин ........ Защото не можеш да разчиташ на сайт за сигурността си?! ............
    Aко трябва да сме чесни няма нищо сигурно на тоя свят!
    И все пак шанса е 50:50 или ще стане гаф или няма да стане
    Така е .. Това са си живи 50 % .. Но тя си е решила явно, защо изобщо се допитва?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Първо незнам защо тръгваш за да се заяждаш, като аз съвсем нормално питам. Второ месечният ми календар показва, че през изминалите 3-4 месеца цикъла ми е идвал по едно и също време и с една и съща продължителност!

Както и да е... не ми беше това въпроса ;D
    impossible is nothing!!

Така е .. Това са си живи 50 % .. Но тя си е решила явно, защо изобщо се допитва?!

Всъщност нищо не съм решила за това се допитвам. И да 50-50 е всичко.
    impossible is nothing!!

Всъщност нищо не съм решила за това се допитвам. И да 50-50 е всичко.
    Знаеш си и все пак дори го обмисляш
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Леле нещо много се обърках! Тва което разбрах е че момичето пита има ли някакъв начин да се предпази от "болестта" наречена:бебе!
    А иначе не знам кво е решила и кво не ама ако и тя се е объркала като мен напрао да очакваме след 1-2 седмици тема:бременна ли съм?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

От болести има рискове ... но, ако сте сигурни, че сте здрави няма да имате проблеми ... друг риск е бременноста ... има вероятност и от предеякулационна течност да се забременее .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Да объркване стана! Fear4o правилно си разбрал и благодаря за съветите ти... Надявам се да не се стига до тема "бременна ли съм" !!
    impossible is nothing!!

Мега фен
    Освен ако не зимаш противозачатъчни има риск от бременност.Консултирай се с гинеколог, ако искаш да ти бъдат предписани.
    Противозачатъчни => проблеми.

Град
    Roma, Italia
    Защо решихте, че още първият път ще се подкарате така? То ще ви хареса и за напред все така ще го правите. И после "Бременна ли съм?".
    Ако искаш консултирай се с лекар, за да си по-сигурна и спокойна.
    Боже, аз съм на 20 години и ме е страх да го правя без презерватив, а вие лапенцата, дето се изпонаебахте още на 13-14 години, го карате през просото и не ви пука. Само се шашкате като й закъснее на гаджето и тогава ви иде акъла. Но после след като установите,че всичко е наред и пак си продължавате.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Защо решихте, че още първият път ще се подкарате така? То ще ви хареса и за напред все така ще го правите. И после "Бременна ли съм?".
    Ако искаш консултирай се с лекар, за да си по-сигурна и спокойна.
    Боже, аз съм на 20 години и ме е страх да го правя без презерватив, а вие лапенцата, дето се изпонаебахте още на 13-14 години, го карате през просото и не ви пука. Само се шашкате като й закъснее на гаджето и тогава ви иде акъла. Но после след като установите,че всичко е наред и пак си продължавате.
    +++++++ =D> =D> =D>
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Да отбележа, че няма да ни е първия път, в който правим секс! И до сега винаги е било с презерватив.
    impossible is nothing!!

Голям фен Аватара на sifon4o
    Щом ще го правите без презерватив тогава задължително противозачатъчни и готово! Секс без презерватив не трябва да се прави дори и да не свършва в теб... Абе, изобщо не можеш да очакваш да го правите без абсолютно никакви предпазни средства..
    the game

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Щом ще го правите без презерватив тогава задължително противозачатъчни и готово! Секс без презерватив не трябва да се прави дори и да не свършва в теб... Абе, изобщо не можеш да очакваш да го правите без абсолютно никакви предпазни средства..
    Защо, a aко иска бебе?
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

... тя некъде да е написала, че иска бебе? доколото разбрах тя иска да се предпази от бременност, ако не е така се извинявам
    the game

Повече от фен
    като изключим болестите не е мн сиг ама пробвай да си изчислиш кога си в овулация. И по време и 5 дена преди тва никав секс НО ПАК НЕ Е СИГУРНО!

Re: Питане.. ?!

Значи с приятелят ми (сериозен) искаме да опитаме без презерватив, но разбира се имаме своите притеснения... Попринцин и двамата сме си "първи", което намалява възможността за доста болести. Интересува ме вие какво ще ме посъветвате, как да постъпим, какви рискове има и как да се пазим евенутално без презерватив...? Благодаря предварително.
    На колко години си? Имаш сериозна връзка с постоянен партньор и можеш да се замислиш за варианта консултация с гинеколог, за да преминеш на противозачатъчни. Някой ти подхвърли идеята за Ескапел- огромна глупост, това не е бонбон, а спешен контрацептив. Друг вариант е ако му имаш достатъчно доверие да го правите без, но ако решите да повторите да е с презерватив, защото в семенните канали остава сперма. Доколкото въпроса за предеякулационна течност- да в нея може да се съдържа нищожен брой сперматозоиди, но дори и да си в овулация вероятността от забременяване от нея е да не кажа почти нищожна. Общо взето момчето трябва да е предпазливо, а ти добре да си запозната с месечния ти цикъл, защото не си ли в овулация, няма ли яйцеклетка няма какво да се оплоди- но виж ти и приятелят ти трябва да сте способни да си поемете сами последствията ако се случи нещо непредвидимо.

Re: Питане.. ?!

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Значи с приятелят ми (сериозен) искаме да опитаме без презерватив, но разбира се имаме своите притеснения... Попринцин и двамата сме си "първи", което намалява възможността за доста болести. Интересува ме вие какво ще ме посъветвате, как да постъпим, какви рискове има и как да се пазим евенутално без презерватив...? Благодаря предварително.
    На колко години си? Имаш сериозна връзка с постоянен партньор и можеш да се замислиш за варианта консултация с гинеколог, за да преминеш на противозачатъчни. Някой ти подхвърли идеята за Ескапел- огромна глупост, това не е бонбон, а спешен контрацептив. Друг вариант е ако му имаш достатъчно доверие да го правите без, но ако решите да повторите да е с презерватив, защото в семенните канали остава сперма. Доколкото въпроса за предеякулационна течност- да в нея може да се съдържа нищожен брой сперматозоиди, но дори и да си в овулация вероятността от забременяване от нея е да не кажа почти нищожна. Общо взето момчето трябва да е предпазливо, а ти добре да си запозната с месечния ти цикъл, защото не си ли в овулация, няма ли яйцеклетка няма какво да се оплоди- но виж ти и приятелят ти трябва да сте способни да си поемете сами последствията ако се случи нещо непредвидимо.
    В една тема бяха посочени към десетина (поне) случая от форума на бгмама, където майките споделяха, че са станали бг мами именно по този начин на предпазване. Просто предеякулационната течност не е за подценяване!
    the game

Град
    sf
    ... тя некъде да е написала, че иска бебе? доколото разбрах тя иска да се предпази от бременност, ако не е така се извинявам
    Пфф говоря принципно!Защото коментара ти така прозвуча сякаш абсолютно всеки път когато прави секс без презерватив трябва да взима предпазни мерки!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Пфф говоря принципно!Защото коментара ти така прозвуча сякаш абсолютно всеки път когато прави секс без презерватив трябва да взима предпазни мерки!
    Саше,Саше...може и да звучи така,но не точно в тази тема,където авторката ПИТА КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИ ОТ БРЕМЕННОСТ...Също така мисля,че никой не е достатъчно прост да опитва да зачене с противозачатъчни мисля,мисля ама 'ше вземе да ме изненадате скоро

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Саше,Саше...може и да звучи така,но не точно в тази тема,където авторката ПИТА КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИ ОТ БРЕМЕННОСТ...Също така мисля,че никой не е достатъчно прост да опитва да зачене с противозачатъчни мисля,мисля ама 'ше вземе да ме изненадате скоро
    Може и да си права(не съм в настроение за спорене)!
    Само една молба!Може ли да не ме наричаш Саше? Дразня се от звученето на галеното име!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Емм щом сте си първи защо пък не и имате сериозна връзка проблема е да не забременееш!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от purehate
    Емм щом сте си първи защо пък не и имате сериозна връзка проблема е да не забременееш!
    Не е ли достатъчен?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

по-добре не го правете без презерватив защото е опасно,вярно че презерватива не доставя максимално удоволствие,но по добре така отколкото да си задоволена и бременна

Имам 1 друг въпрос : Ако свърши в презерватива докато е във мене има ли опасност от забременяване?
    (като преди това се уверим, че презерватива е напълно здрав!)
    impossible is nothing!!

Повече от фен
    офф я пробвай да си отговориш сама ако даржиш здрав балон с вода 6е се намокриш ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си