- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане.. ?!
Така е .. Това са си живи 50 % .. Но тя си е решила явно, защо изобщо се допитва?!Първоначално написано от fear4o
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първо незнам защо тръгваш за да се заяждаш, като аз съвсем нормално питам. Второ месечният ми календар показва, че през изминалите 3-4 месеца цикъла ми е идвал по едно и също време и с една и съща продължителност!
Както и да е... не ми беше това въпроса ;D
impossible is nothing!!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Всъщност нищо не съм решила за това се допитвам.И да 50-50 е всичко.
impossible is nothing!!
Знаеш си и все пак дори го обмисляшПървоначално написано от Foxytooo
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Леле нещо много се обърках! Тва което разбрах е че момичето пита има ли някакъв начин да се предпази от "болестта" наречена:бебе!
А иначе не знам кво е решила и кво не ама ако и тя се е объркала като мен напрао да очакваме след 1-2 седмици тема:бременна ли съм?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
От болести има рискове ... но, ако сте сигурни, че сте здрави няма да имате проблеми ... друг риск е бременноста ... има вероятност и от предеякулационна течност да се забременее .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Да объркване стана! Fear4o правилно си разбрал и благодаря за съветите ти... Надявам се да не се стига до тема "бременна ли съм" !!
impossible is nothing!!
Освен ако не зимаш противозачатъчни има риск от бременност.Консултирай се с гинеколог, ако искаш да ти бъдат предписани.
Противозачатъчни => проблеми.
Защо решихте, че още първият път ще се подкарате така? То ще ви хареса и за напред все така ще го правите. И после "Бременна ли съм?".
Ако искаш консултирай се с лекар, за да си по-сигурна и спокойна.
Боже, аз съм на 20 години и ме е страх да го правя без презерватив, а вие лапенцата, дето се изпонаебахте още на 13-14 години, го карате през просото и не ви пука. Само се шашкате като й закъснее на гаджето и тогава ви иде акъла. Но после след като установите,че всичко е наред и пак си продължавате.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
+++++++ =D> =D> =D>Първоначално написано от gia_sena_mono
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Да отбележа, че няма да ни е първия път, в който правим секс! И до сега винаги е било с презерватив.
impossible is nothing!!
Щом ще го правите без презерватив тогава задължително противозачатъчни и готово! Секс без презерватив не трябва да се прави дори и да не свършва в теб... Абе, изобщо не можеш да очакваш да го правите без абсолютно никакви предпазни средства..
the game
Защо, a aко иска бебе?Първоначално написано от sifon4o
... тя некъде да е написала, че иска бебе? доколото разбрах тя иска да се предпази от бременност, ако не е така се извинявам
the game
като изключим болестите не е мн сиг ама пробвай да си изчислиш кога си в овулация. И по време и 5 дена преди тва никав секс НО ПАК НЕ Е СИГУРНО!
На колко години си? Имаш сериозна връзка с постоянен партньор и можеш да се замислиш за варианта консултация с гинеколог, за да преминеш на противозачатъчни. Някой ти подхвърли идеята за Ескапел- огромна глупост, това не е бонбон, а спешен контрацептив. Друг вариант е ако му имаш достатъчно доверие да го правите без, но ако решите да повторите да е с презерватив, защото в семенните канали остава сперма. Доколкото въпроса за предеякулационна течност- да в нея може да се съдържа нищожен брой сперматозоиди, но дори и да си в овулация вероятността от забременяване от нея е да не кажа почти нищожна. Общо взето момчето трябва да е предпазливо, а ти добре да си запозната с месечния ти цикъл, защото не си ли в овулация, няма ли яйцеклетка няма какво да се оплоди- но виж ти и приятелят ти трябва да сте способни да си поемете сами последствията ако се случи нещо непредвидимо.Първоначално написано от Foxytooo
В една тема бяха посочени към десетина (поне) случая от форума на бгмама, където майките споделяха, че са станали бг мами именно по този начин на предпазване. Просто предеякулационната течност не е за подценяване!Първоначално написано от _butterfly_
the game
Пфф говоря принципно!Защото коментара ти така прозвуча сякаш абсолютно всеки път когато прави секс без презерватив трябва да взима предпазни мерки!Първоначално написано от sifon4o
Саше,Саше...може и да звучи така,но не точно в тази тема,където авторката ПИТА КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИ ОТ БРЕМЕННОСТ...Също така мисля,че никой не е достатъчно прост да опитва да зачене с противозачатъчниПървоначално написано от fear4o
мисля,мисля ама 'ше вземе да ме изненадате скоро
Може и да си права(не съм в настроение за спорене)!Първоначално написано от krokkrok
![]()
![]()
Само една молба!Може ли да не ме наричаш Саше? Дразня се от звученето на галеното име!
Емм щом сте си първи защо пък не и имате сериозна връзка проблема е да не забременееш!
Не е ли достатъчен?!Първоначално написано от purehate
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
по-добре не го правете без презерватив защото е опасно,вярно че презерватива не доставя максимално удоволствие,но по добре така отколкото да си задоволена и бременна![]()
Имам 1 друг въпрос : Ако свърши в презерватива докато е във мене има ли опасност от забременяване?
(като преди това се уверим, че презерватива е напълно здрав!)
impossible is nothing!!
офф я пробвай да си отговориш сама ако даржиш здрав балон с вода 6е се намокриш ли![]()