- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане.. ?!
Аз пък виждам! Точно от такива тъпи въпроси ни писна! Толкова ли си тъпа, че да не можеш да си отговориш сама??Първоначално написано от Foxytooo
![]()
![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
освен,че ще излезеш тъпа като гъз?! меко казаноПървоначално написано от Foxytooo
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Риска е трърде голям от забременяване както и други болести но все пак ти си знаеш най добре все пак и не трябва да питаш другите за това ,питай себе си и си отговори !!!
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
Значи само в последните 4 месеца ти идва на точната дата?
Виж тук как се изчисляват опасни дни
Възможно е в миналото да сте забременяла точно в „безопасния” си период. Все пак, ако сте фанатичка на природосъобразния начин на живот, може би държите ползваният от Вас противозачатъчен метод също да бъде природосъобразен.
Сигурността на т.нар. „календарен” метод се повишава не когато правим секс през „безопасните дни”, а когато се въздържаме от секс през „опасните дни”. Всяка жена може да определи кои са нейните „опасни дни” с доста висока точност, но за целта е необходимо търпение и прилежност в продължение на 6 месеца. Правим следното:
* Отбелязваме продължителността в дни на 6 последователни менструални цикъла. Ден първи е денят на поява на менструация. Ден последен е денят, предшестващ появата на следваща менструация.
* От броя на дните в най-краткия цикъл вадим 18. Получаваме първия „опасен” ден.
* От броя на дните в най-дългия цикъл вадим 11. Получаваме последния „опасен” ден.
* Независимо от продължителността на следващите цикли, в периода между първия и последния „опасен” ден не правим този вид секс, от който се забременява.
http://koog-vma.com/statii-10.htm
В аптеките се продават локални контрацептиви. Поинтересувай се и прочети повече по въпроса.
Интересно ми е за всички онези, които препоръчаха противозачатъчни/орални контрацептиви, биха ли ги пили на твое място?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Боже...нали този сайт е за да може хората да питат.. споделят се мнения,опит... !! Какви са тея нападки? Като ти е "писнало" от такива въпроси КОЙ ТЕ КАРА ДА ПИШЕШ В МОЙТА ТЕМА И ДА ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСА МИ?Първоначално написано от fear4o
![]()
![]()
impossible is nothing!!
Първоначално написано от Foxytooo
ше се кефи6 ли някой всеки ден да те пита:"тъпа ли си?", "тъпа ли си?", "тъпа ли си?"
Училище > Часовете
Неучебно време > Лекар
Ново поколение > Гугъл
Станислава
Абе foxytoo, на теб няма ли да ти се стори тъпо, някой да ти зададе реторичен въпрос и да очаква отговор? И доколкото виждам нападките са само към тъпи хора с тъпи въпроси!
Искам да се обърна към един форумен девствен мишок с ник - fear4o... ти къде се буташ с девствената си пишка между ебачите бе съсел???![]()
Ахах добре котенце затапи ме! Ще се бутам там където знам и мога!Първоначално написано от evstatii
А колкото до девствената ми пишка ти за нея не бери грижа има си момичета за тая работа айде скачай си в голфа и със здраве!