Цитирай Първоначално написано от Foxytooo
да много добре се замислих за риска от бременност... за противозачатъчни - не мисля да почвам от сега.. Иначе много ясно, че няма да свърши в мене! Притеснява ме тази течност, за която споменаха вече, от която също стават гафове.. Ами ако пробваме с прекъснат акт?
прекъснат полов акт е доста рискован а и вреден за пича (и двете лесно се разбират след 2 минути в гугъл ама кой му пука нали)

противозачатъчни не са добра идея щото ако ги вземаш дълго време ставаш инфертилна. има само едни които са за пубери с по-странните хормони от зрелите хора на уви им забравих името

не ти казвам да не си вярваш на гаджето, знам какво е да си влюбен и да си вярваш на партньора но презервативите са НАЙ–доброто решение щото и противозачатъчните дето не ти преебават хормоните не са особено евтини.

ако толкова искаш на голо си купи онова уредче за клизма и му пускай да те цъка у дупарата не е толкова ужасяващо колкото си мислят повечето моми

...стига разбира се да не ти се вземат ескапели като бонбони или да имаш пари за анонимни аборти