- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без какво не може една връзка?
Без какво не може в една връзка?
Знам,че трябва да има от всичко,но просто не е възможно.
LadyDi:
Така заглавието е по-добре
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Секс и уважение![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Някои могат и без секс познавам такива хораПървоначално написано от valdesbg
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Доверие,доверие и пак доверие.
Е че то това си е просто добро приятелство значи. Дъвкали сме го милиони пъти и извода е ясен - връзка без секс е приятелство.Първоначално написано от producenta
Уточни се какво питаш.
Dr. Gregory House
то си е точно и ясноПървоначално написано от valdesbg
Но мислиш ли,че секса е най-важното нещо в една връзка?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Оф пак ли.... Няма да дъвча едно и също по 15 пъти. Да секса е важна част от връзката. Точно толкова важна, колкото и уважението и точно толкова важна част колкото доверието.
Казах ти - ако двама човека не правят секс - значи са добри приятели/познати. Ако не си съгласен - питай някоя твоя приятелка
Уточни се за каква връзка питаш.
Dr. Gregory House
любовна връзка
пп
не съм казал,че не може без секс питах те съвсем друго
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Отговорих ти - секса е важен точно толкова колкото уважението и доверието. Трите вървят ръка за ръка.
Едното ако куца или липсва.. значи във връзката има проблем. Дали ще си го признаят или ще го игнорират е въпрос на съвсем отделна тема.
Dr. Gregory House
Ми всичко е важно. Секс, любов, разбирателство, доверие, загриженост, жертвоготовност, компромиси... То не може да се каже с една дума... Но все пак си мисля че ако секса е на ниво и хората могат да говорят един с друг за всичко то връзката им ще просъществува..Ако не можеш да говориш с партньора си за всичко то рано или късно ще се отдалечите един от друг, ще почнете да премълчавате, да се държите дръпнато, да търсите други събеседници и накрая ще скъсате... Ако пък секса е зле тогава ще почнете да се карате защото няма да сте удовлетворени, ще се обвинявате нон стоп един друг, страстта ще изчезне а любовта ще я последва рано или късно...
Така си мисля аз поне.. О и да не забравяме че е добре партньорите да са на еднакво интелектуално ниво и да имат еднаква ценностна система и представи за бъдещето. Ако единия се интересува само от купони и кафета и не иска никога да има деца а другия има всестранни интереси и мечтае за семейство нищо няма да излезе колко и да се уважават и колкото и хубав секс да правят.
Първоначално написано от slun4ice
\/
I'm inlove with a criminal...
Скоро ще има катинарче![]()
На мен темата всъщност ми харесва. Само заглавието ще оправя, че дразниПървоначално написано от Nakadah
Иначе по въпроса, съм съгласна с Влади (за кой ли път). Без секс и уважение сме за никъде.
Който казва "доверие" също е прав, но то не е чак толкова съществено, колкото другите две. Защото, замислете се, когато има уважение между двама души, не би имало поводи за не-доверие.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ааа поласкан съм шефке
Ако има уважение между двама души ще има и доверие... Ама обратното не е в сила.
Dr. Gregory House
!!!ЛЮБОВ!!!
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
Любов,уважение и доверие.Секса е важна част също но не бих казал че ако няма секс няма връзка![]()
>>DjBelev<<
Желание ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
И аз съм съгласен с valdesbg и LadyDi![]()
--------------------------------------------------------
любов и разбирателство
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
ЛЮБОВ! Ако двама души наистина се обичат то другото само идва.![]()
шибанйе![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не мисля че любовта е на първо място... и смятам че САМО с любов не става...Първоначално написано от m0n4yyy