.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Доверието, уважението, приятелството, обичта, разбирането, комуникацията, компромиса градят дългите и стабилни връзки

Така е. Току що описа дефиницията за ВСЯКА дълга и стабилна връзка. Автора пита за любовна такава. И предвид че има специално наименование на този вид връзки, а именно "любовна" би трябвало да има и нещо което я отличава от всички други такива. И пак се връщаме на тезата че колкото и да си кривим душата.. това е секса.
    Раздвоена съм. Смятам (въпреки че не съм имала възможността да изпробвам теорията си на практическо ниво), че сексът е страшно важна част. Секс+уважение+доверие (а в уважението вече влизат компромиси и т.н) и бих добавила редовен контакт. Май забравихме и разнообразието? Рутината съсипва всичко... Излиза, че за една връзка не ни трябват само 2 или 3 съставки.
    Относно секса обаче ... пак ще дам пример с моята връзка, просто не виждам откъде другаде... до преди месец и половина физическите взаимоотношения с приятеля ми бяха ограничени до целувки, прегръдки и прочее. И пак имахме доста стабилна връзка...
    Сега е нещо средно между първоначалното положение и секса (да не навлизаме в подробности) и мисля, че връзката ни се е задълбочила. Прави ни по-близки на психическо ниво. И затова мисля да се съглася с Влади.

П.П. Поздравления за смислената тема, определено се нуждаем от повече такива тук

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ^^мерси
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Доверие. Чувства също.
    Аргументирам се веднага.
    Колкото и добър да е сексът и колкото и силни да са чувствата, скандалите от ревност стопяват нервите и желанието за близост. Дори в спалнята нещата да не вървят, с комуникация и експериментаторство може да се върви към положителна промяна, но липсва ли доверие, няма ли ги чувствата...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ми всичко е важно. Секс, любов, разбирателство, доверие, загриженост, жертвоготовност, компромиси... То не може да се каже с една дума... Но все пак си мисля че ако секса е на ниво и хората могат да говорят един с друг за всичко то връзката им ще просъществува.. Ако не можеш да говориш с партньора си за всичко то рано или късно ще се отдалечите един от друг, ще почнете да премълчавате, да се държите дръпнато, да търсите други събеседници и накрая ще скъсате... Ако пък секса е зле тогава ще почнете да се карате защото няма да сте удовлетворени, ще се обвинявате нон стоп един друг, страстта ще изчезне а любовта ще я последва рано или късно... Така си мисля аз поне.. О и да не забравяме че е добре партньорите да са на еднакво интелектуално ниво и да имат еднаква ценностна система и представи за бъдещето. Ако единия се интересува само от купони и кафета и не иска никога да има деца а другия има всестранни интереси и мечтае за семейство нищо няма да излезе колко и да се уважават и колкото и хубав секс да правят.

Съгласна съм :P
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

без секс,любов и доверие (трите са заедно като доверието е основно ,другите две може и без едно от тях)

Една връзка не може без МНОГО неща .. защо всички повтаряте доверие та доверие... дааа знаем го колко е важно така е ! Нека предположим че в една връзка има доверие но няма разбирателство.. или нещо друго.. много неща могат да накарат връзка да куца.. не е само доверието..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    -доверие
    -сигурност в партньора
    -обич
    -сексуално привличане

Абе много са нещата,които са важни за една връзка.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Доверие ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ха... интересно. Ами съдейки по своя опит, определено една връзка не може без искреност и доверие. Също така уважението заема важна роля.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

цепя се от колектива с:
    общ език (кой както иска да го разбира)

Най-важното за мен остава равновесието..имам предвид и двамата да се обичате, разбирате и никой да не се опитва да задушава другия или да му държи сметка за абсолютно всичко, което прави.

След това се нарежда доверието...без него ще има само скандали, скандали и пак скандали. Ако няма доверие, няма и спокойствие, нямате време да покажете чувствата си, а само прескачате от скандал на скандал в опити да се задържите и ден без да се скарате.

Взаима любов...ето това звучи като че ли е страшно изискване за всяка връзка..нали се очаква да я има тая взаима любов..Е да, ама не..в някои случаи.. Момичето или момчето в някои връзки върти половинката си на малкия си пръст, ходи с него/нея, само защото няма с кой или преодолява раздяла...или най-лошото--не знае какво иска.

Уважение...Дори когато обичаш някой го нараняваш по свой си, неосъзнат начин, което се проявява в очите на половинката ти като неуважение и само от любов към гаджето си търпи...дори шегите, които понякога си пускате (шматко,глупи, лиглъо и т.н.) понякога могат да бъдат обидни за половинката ви, особено ако са казани пред приятели или прекалено често повтаряни и натяквани.

Това е според мен основата за връзка, но много малко са късметлиите, имащи всичко това.

Емоции,доверие, компромиси, романтика, загриженост, отговорност, търпение, здрава психика, инат, малки жестове, изненади, уважение, тактика, оптимизъм, смелост, любов, тръпка и секса на последно място, защото това е просто консумацията на една връзка...

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Не може без хубав секс
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на tanch3t093
    ДОВЕРИЕ! Мани секса, без него може, ама без доверие .. Забрави!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен

Re: Без какво не може една връзка?

Цитирай Първоначално написано от producenta
    Без какво не може в една връзка?

Знам,че трябва да има от всичко,но просто не е възможно.

LadyDi:
    Така заглавието е по-добре
    Любов,Уважение,Разбирателс во,Секс.....

Голям фен
    Аз пък не мисля, че секса е най - важното .. Според мен доверие и разбирателство.
    Хора много , Човеци малко !

БЕЗ ДОВЕРИЕ И ЛЮБОВ !!!!
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от DANNYYYYY
    Емоции,доверие, компромиси, романтика, загриженост, отговорност, търпение, здрава психика, инат, малки жестове, изненади, уважение, тактика, оптимизъм, смелост, любов, тръпка и секса на последно място, защото това е просто консумацията на една връзка...
    те така и аз мисля Според мен секса е за затвърдяване на връзката. Но това е мое мнение
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Скоро ще има катинарче
    къде е не го виждам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

доверие!
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    страст
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен който не е имал сексуали проблеми спартньора си не може да прецени колко е важен секса за една връзка. Говорете ми каквото искате но ако човека до вас е егоист в леглото или ако не може да получи ерекция, ако не може да получи оргазъм, ако не желае секс повече от 1-2 пъти месечно а през останалото време отказва да ви задоволи, ако той има фетиши които вие не приемате АКО сте в такава ситуация ще оцените колко е важно да се разбирате в леглото.

Доверие и уважение!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Доверие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си