- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без какво не може една връзка?
Раздвоена съм. Смятам (въпреки че не съм имала възможността да изпробвам теорията си на практическо ниво), че сексът е страшно важна част. Секс+уважение+доверие (а в уважението вече влизат компромиси и т.н) и бих добавила редовен контакт. Май забравихме и разнообразието? Рутината съсипва всичко... Излиза, че за една връзка не ни трябват само 2 или 3 съставки.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Относно секса обаче ... пак ще дам пример с моята връзка, просто не виждам откъде другаде... до преди месец и половина физическите взаимоотношения с приятеля ми бяха ограничени до целувки, прегръдки и прочее. И пак имахме доста стабилна връзка...
Сега е нещо средно между първоначалното положение и секса (да не навлизаме в подробности) и мисля, че връзката ни се е задълбочила. Прави ни по-близки на психическо ниво. И затова мисля да се съглася с Влади.![]()
П.П. Поздравления за смислената тема, определено се нуждаем от повече такива тук![]()
Доверие. Чувства също.
Аргументирам се веднага.
Колкото и добър да е сексът и колкото и силни да са чувствата, скандалите от ревност стопяват нервите и желанието за близост. Дори в спалнята нещата да не вървят, с комуникация и експериментаторство може да се върви към положителна промяна, но липсва ли доверие, няма ли ги чувствата...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от slun4ice
Съгласна съм :P
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
без секс,любов и доверие (трите са заедно като доверието е основно ,другите две може и без едно от тях)
Една връзка не може без МНОГО неща .. защо всички повтаряте доверие та доверие... дааа знаем го колко е важно така е ! Нека предположим че в една връзка има доверие но няма разбирателство.. или нещо друго.. много неща могат да накарат връзка да куца.. не е само доверието..
-доверие
-сигурност в партньора
-обич
-сексуално привличане
Абе много са нещата,които са важни за една връзка.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ха... интересно. Ами съдейки по своя опит, определено една връзка не може без искреност и доверие. Също така уважението заема важна роля.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
цепя се от колектива с:
общ език (кой както иска да го разбира)
Най-важното за мен остава равновесието..имам предвид и двамата да се обичате, разбирате и никой да не се опитва да задушава другия или да му държи сметка за абсолютно всичко, което прави.
След това се нарежда доверието...без него ще има само скандали, скандали и пак скандали. Ако няма доверие, няма и спокойствие, нямате време да покажете чувствата си, а само прескачате от скандал на скандал в опити да се задържите и ден без да се скарате.
Взаима любов...ето това звучи като че ли е страшно изискване за всяка връзка..нали се очаква да я има тая взаима любов..Е да, ама не..в някои случаи.. Момичето или момчето в някои връзки върти половинката си на малкия си пръст, ходи с него/нея, само защото няма с кой или преодолява раздяла...или най-лошото--не знае какво иска.
Уважение...Дори когато обичаш някой го нараняваш по свой си, неосъзнат начин, което се проявява в очите на половинката ти като неуважение и само от любов към гаджето си търпи...дори шегите, които понякога си пускате (шматко,глупи, лиглъо и т.н.) понякога могат да бъдат обидни за половинката ви, особено ако са казани пред приятели или прекалено често повтаряни и натяквани.
Това е според мен основата за връзка, но много малко са късметлиите, имащи всичко това.![]()
Емоции,доверие, компромиси, романтика, загриженост, отговорност, търпение, здрава психика, инат, малки жестове, изненади, уважение, тактика, оптимизъм, смелост, любов, тръпка и секса на последно място, защото това е просто консумацията на една връзка...![]()
ДОВЕРИЕ! Мани секса, без него може, ама без доверие .. Забрави!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Любов,Уважение,Разбирателс во,Секс.....Първоначално написано от producenta
Аз пък не мисля, че секса е най - важното .. Според мен доверие и разбирателство.
Хора много , Човеци малко !
БЕЗ ДОВЕРИЕ И ЛЮБОВ !!!!
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Първоначално написано от DANNYYYYY
те така и аз мисля
Според мен секса е за затвърдяване на връзката. Но това е мое мнение
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
къде е не го виждамПървоначално написано от Nakadah
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
страст![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Според мен който не е имал сексуали проблеми спартньора си не може да прецени колко е важен секса за една връзка. Говорете ми каквото искате но ако човека до вас е егоист в леглото или ако не може да получи ерекция, ако не може да получи оргазъм, ако не желае секс повече от 1-2 пъти месечно а през останалото време отказва да ви задоволи, ако той има фетиши които вие не приемате АКО сте в такава ситуация ще оцените колко е важно да се разбирате в леглото.
Доверие и уважение!!!