Ми всичко е важно. Секс, любов, разбирателство, доверие, загриженост, жертвоготовност, компромиси... То не може да се каже с една дума... Но все пак си мисля че ако секса е на ниво и хората могат да говорят един с друг за всичко то връзката им ще просъществува.. Ако не можеш да говориш с партньора си за всичко то рано или късно ще се отдалечите един от друг, ще почнете да премълчавате, да се държите дръпнато, да търсите други събеседници и накрая ще скъсате... Ако пък секса е зле тогава ще почнете да се карате защото няма да сте удовлетворени, ще се обвинявате нон стоп един друг, страстта ще изчезне а любовта ще я последва рано или късно... Така си мисля аз поне.. О и да не забравяме че е добре партньорите да са на еднакво интелектуално ниво и да имат еднаква ценностна система и представи за бъдещето. Ако единия се интересува само от купони и кафета и не иска никога да има деца а другия има всестранни интереси и мечтае за семейство нищо няма да излезе колко и да се уважават и колкото и хубав секс да правят.