Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Виж, обичам да правя секс. Не казвам, че не ми е хубаво или че не искам да правя. Трудно издържам няколко дни без секс (по-скоро без сексуална стимулация) не мога да карам много време и дори той може доста повече от мен. Но поради различни причини ми се е налагало да не правя секс доста време, а може и да ми се наложи пак. Не е болка за умиране. Има дразнене, защото се възбуждам или той, а просто не може. Ами не се дразним и минава. Не е толкова страшно. Не е нещо без което не мога да заспя да речем. Ако поради една или друга причина не можем да правим секс не е проблем. Ако се разделим не е проблем да не правя секс, защото аз не го правя защото ми се прави, а защото ми се прави с НЕГО. Той е дразнителят, който провокира мислите ми или желанията ми в тази насока, а не толкова тялото ми. Мога да се самозадоволя и за 5 минути сама и сигурно ще изпитам хубав оргазъм, но не е там работата. Не правя секс заради оргазма, а заради чувството на единство и съвършенство, което изпитвам в този момент.
Сексът няма да ми липсва толкова, колкото любовта, разбирателството или комуникацията между нас.

Ето на това тряа да се научат и малките деца ... това са ценности за който си струва да живееш .... Не е лошо и тия думи да си ги запазиш някъде , те са за библията .