Спор няма, че връзката става по-хубава, по-силна и по-удволетворяваща с наличието на секс. Но без секс една връзка може. Разбира се не става дума изобщо без секс, но за определен период от време това не е проблем. И връзката ще продължи да съществува ако не правите секс 6 месеца да речем заради проблемна бременност.

Аз лично на първо място не мога да градя никакви отношения с никога без искреност и прямота, без уважение, без добра комуникация и не на последно място без да ми трепне нещо като го видя. Но трепета към роднина, приятел или любим е различен. Изобщо не мога да кажа, че е едно и също чувство.

LadyDi, не мога да отделя и да преценя секса извън контекста му на любовта, която го поражда. Трудно ми е да съзра това първично и животинско. Не, че не ме сърби понякога, но ако да речем не чувствам нещата на 100% откъм любов, уважение, разбирателство и прочие, няма да правя секс, само защото някои органи южно от пъпа ми ми казват да да направя. Правя секс с глава и сърце, а не с междукрачието си. Друг секс не познавам просто.