Най-важното за мен остава равновесието..имам предвид и двамата да се обичате, разбирате и никой да не се опитва да задушава другия или да му държи сметка за абсолютно всичко, което прави.
След това се нарежда доверието...без него ще има само скандали, скандали и пак скандали. Ако няма доверие, няма и спокойствие, нямате време да покажете чувствата си, а само прескачате от скандал на скандал в опити да се задържите и ден без да се скарате.
Взаима любов...ето това звучи като че ли е страшно изискване за всяка връзка..нали се очаква да я има тая взаима любов..Е да, ама не..в някои случаи.. Момичето или момчето в някои връзки върти половинката си на малкия си пръст, ходи с него/нея, само защото няма с кой или преодолява раздяла...или най-лошото--не знае какво иска.
Уважение...Дори когато обичаш някой го нараняваш по свой си, неосъзнат начин, което се проявява в очите на половинката ти като неуважение и само от любов към гаджето си търпи...дори шегите, които понякога си пускате (шматко,глупи, лиглъо и т.н.) понякога могат да бъдат обидни за половинката ви, особено ако са казани пред приятели или прекалено често повтаряни и натяквани.
Това е според мен основата за връзка, но много малко са късметлиите, имащи всичко това.