Онзи ден излизах с едно момиче от моя курс.Дискотеки,танци,прегр дки но до целувки и други работи не се е стигало.Единствено се стигна до една целувка,като я изпратих до тях преди да се прибере ии то щото аз понахалствах тя тръгна да ме целува по бузата само , ноо аз тръгнах да я целувам както си трябва,помислих че ще получа някой шамар но тя само се засмя,каза до утре и се прибра.Незнам дали съм постъпил правилно,нямам опит с момичетата въпреки че съм на 22,просто до преди време единственото ми занимание беше CS 1.6 (devil),кръчми,алкохол и други опияняващи вещества
.Не знаех просто как да постъпя,а и вечерта докато бяхме в диското , тя ми каза че същия ден се е карала с техните,скъсала е с приятеля й и на мен още по объркано ми стана.Пък и преди с други момичета все не съм улучвал момента или мн избързвам с целувките и т.н или прекалено дълго време минава и момичето вече се занимава с друг.
аха![]()
И .. ?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Какъв е въпросът/проблемът? Или просто искаше да ни споделиш?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
От това ,което прочетох ,момчето сигурно се чуди дали момичето го харесва наистина или просто ,заради тежкият ден и нуждата от успокоение ,се е поддала на целувката.Той явно се двоуми дали да действа ....Но това са моите предположеия![]()
Ако наистина това се чудиш моят съвет е : Дйествай,няма какво да губиш ,а както ти сам каза ако изчакаш прекалено много тя може да се върне при бившият си или някой друг да и завърти главата![]()
Щом е отвърнала на целувката ти и не те е шамаросала,значи до някаква степен си и приятен и те харесваGo for it
![]()
--------------------------------------------------------
еми говори с нея![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Покания да излезнете още веднъж и пробвай пак с целувката :P
най-щастливата :PpP
М дано се получи нещо![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не мисля че си пребързал.Дано се получат нещата.
Първоначално написано от Panic_Girl
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!