Здравейте,темата не е точно за тук,но ми трябва зряла преценка от хора които имат малко повече опит зад гърбът си.Въпросът е такъв:Бившата ми приятелка ми се обади така да се каже и въпреки драматичния начин по който се разделихме,тя ми сподели неща които исках да чуя тъй като все още я обичам.До тук всичко е ок както може би се подразбира,но тя ми каза също че иска да пробва от всичко и не я интересувало дали ще съм с друга,докато тя иска само мен и че не би се отдала на друг(била го осъзнала когато е преспала с друг).Каза също,че не може да ми обещае дали няма да се забие с някой,но не възнамерявала да го прави.Знам какво ще кажат много от вас за това до тук,но ако може нецензурните думи,псувните и изразите от сорта на "ти си мн тъп"да не бъдат публикувани.Въпросът ми е какво да правя?Както тя го знае така и аз го знам,че просто сме си един за друг,че просто се допулваме перфектно.Но според вас трябва ли да изтрая този нейн период в който тя иска просто да се забавлява и да дивее,за да стигне до периода в който просто ще се спре и ще улегне или да се опитам да я накарам да прави всички тези дивотии с мен,въпреки нейните опити да остане свободна пък в същото време да ме има?Моля за мъдра и истинска преценка а не някви тъпи изказвания.Благодаря предварително.Цялата история за тези които се интересуват можете да намерите тук- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...899676#6899676