.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ок Не знам кое е наивното в моя пост,но както казах,да не се повтарям ,че всеки си има право на мнение.
    Наивното е, че ти се правиш на наивна. Визирайки ако щеш правилата на форума, всеки има право на мнение, но това което правиш е опит за налагане на своето мнение чрез аргументацията "ама аз само си казвам какво мисля, не че е нужно да се съгласявате, но да сте наясно, че грешите". И за да го допродължа и да ти спестя (още) един ненужен пост, все още очаквам някаква подкрепа на твърденията си(без да обясняваш колко си голяма, колко си преживяла, (кой е баща ти ) и т.н.).
    Абе нямате ли си друга работа ,че се заяждате с хората по форумите?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Виж сега може да нямам кой знае колко опит с връзките но от далеч си личи че нейните чувства към теб ,ако е имала въобще такива са вече изстинали. Разбирам те,че ти наистина я обичаш,но не си заслужава да и тичаш сле гъза и да и позволяваш да прави каквото си иска най-малкото тона говори че си прекалено мекошав да не кажа друга по-силна дума. Да ти кажа ако ти е останала поне малко гордост не я търси повече.Тя явно не изпитва никкаво уважение към теб,а камоли любов.Даже и приятели не е препоръчително да бъдете.Ако искаш да я забравиш я отбягвай не я търси и рано или късно ще я забравиш и ще срещнеш точното момиче,но наистина не си заслужава това унижение което съзнателно или не съзнателно го прави,но избора си е твой ти си решаваш.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    Прочетох цялата тема. Имал съм и аз подобна случка, малката 16 годишна пикла я направих човек и и отворих очите а на нея след година и "омръзнах" и се опита да си хване нов приятел - но уви безуспешно защото му разбих муцуната
    Значи виж сега, първо сериозни връзки с 15-16 годишни...рядко се получава нещо, тя тепърва иска да опитва нови неща и ще и омръзнеш много бързо, а и по принцип пичките не обичат такива дето се влачат по тях, независимо дали са на 15 или на 25.
    Второ предполагам щом си на 19-20 знаеш колко бързо захапват 15-ките като ги почерппиш 2-3 маркови питиета и изкараш някаква прилична кола - по-лесните за час, а тия "чесните" за 3 дни за захапали до уши, та кажи ми ти би ли рискувал на всеки 3 дни някои да ти е** приятелката? Тия малките не стават за друго освен малко да се позабавляваш и после да ги ритнеш в гъза и след това заедно да се смеете с приятели на жалките и ревливи СМС-и.
    Тая малка пикла по принцип ако се понапънеш малко може пак да захапе, но не те съветвам да го правиш - пак ще береш ядове и то още по-големи.
    Престани да бъдеш лепка и се дръпни от нея, хвани си неква там за пред хората и задължително да е по-красива от нея! Гледай пиклата да разбере - гарантирам ти че ще ти се обади веднага да те овика или ще ти изпрати гневен СМС, тогава е момента пак да действаш, прави се че ти е безразлична - ще се влачи по корем!
    И все пак не те съветвам да се впускаш пак в "сериозни" неща специално с тая, ако искаш да си възвърнеш поне малко от потъпкатана гордост - направи горното и като клъвне пак я изчукай като парцал и и хвърли 20 лева накрая - ще се почуства отвратително
    Не забравяй и да снимаш клип на стореното и да го покажеш на колкото се може повече хора!
    Успех с отмъщението, поне аз на твое място това бих направил
    Ооо пич , зъл си...
    Wanna do it

Ще и дойде акъла на нея, но едва ли ще оживееш ако продължаваш да си с нея. Ще си накъсаш яко нервите. Едва ли има разумен човек на земята, който да ти каже да останеш с нея. Ако ли останеш с нея трябва да направиш всичко възможно да не ти пука какво и кога става. Просто трябва да се помъчиш да си избиеш всички филми от главата и да си живееш живота без да ти дреме особенно. Ползвай я за компания, отвреме навреме да се почуквате и щом дойде мига да те зареже, защото той ще дойде, да не ти дреме ама по никакъв начин. Изчисти всякакви сантиментални глупости и всякакви опити да я направиш щастлива с подаръчета и изненадки. От това само ти ще страдаш. Да даваш а да не ти дават нищо в замяна е самоубийствено за душата.

Последния пост няма как да не го коментирам.Да прав си нещата отново приключиха,но този път завинаги и то от моя страна не искам повече да я чувам,виждам или разговарям с нея.А колкото до това кое ще се върне,всичко се връща гадно ми е че се получи така.Да обичам я ,да стигнах до там сам да търся гилотината заради нея.Не успях Господ ме пази,за което му благодаря.Но нека някой да я използва защо трябва да съм аз.Аз съм над тези неща минал съм ги,преживял съм ги,исках да създам нещо истинско да докажа на себе си че тя е човека,а всъщност съм навивал само себе си.Да обичам я пак казвам но това са само чуства,сега съм с друга и съм друг дано с нея се получи дано и тя не е такава пикла все пак е почти на 18.

Странното е какво ще направиш ако я видиш отново. Трудно се забравят така хората и ще се чудиш дали отново да не я потърсиш, дали отново да не бъдете приятели. Рано или късно макар сега да мислиш , че това никога няма да стане... Просто си представи лицето и с един етикет на главата и -- кучка-- или каквато е там и се сещай за този етикет винаги когато изплува от някъде.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Най-мразим кифли, които не знаят кво искат и побъркват нормалните хора заради това. Спокойно, и на нея живота ще й го набие у гъзерите.

Мойто мнение е, че трябва да се разделите и да не се съгласяваш на такива глупости. Ако тези работи които мислиш с допълването и това че сте един за друг са верни може да я издебнеш като станеш на 30 и да и предложиш брак (ако сте още свободни) а до тогава не се занимавай с връзка с такива уговорки и правила и си продължи живота сам или с друго момиче дори чувствата да не са толкова силни.

Цитирай Първоначално написано от puremind
    Мойто мнение е, че трябва да се разделите и да не се съгласяваш на такива глупости. Ако тези работи които мислиш с допълването и това че сте един за друг са верни може да я издебнеш като станеш на 30 и да и предложиш брак (ако сте още свободни) а до тогава не се занимавай с връзка с такива уговорки и правила и си продължи живота сам или с друго момиче дори чувствата да не са толкова силни.
    Хаха това звучи като някой романтичен филм

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Колкото повече я оставяш да размишлява над това детско "искане" от живота, толкова по-зле. Не може да има... "ама аз искам това, но искам да опитам и друго... ииии не съм сигурна".
    Питаш я какво иска в момента и точка. Отгвовора е прост, но не и лесен. В крайна сметка трябва да направи избор. Колкото по-скоро, толкова по-добре... за да нямате и двамата психични разтройстра след една година лутане и чудене в избора и отговора
    Клик ми (:

Град
    Варна
    Не и обръщай внимание, определено ще си спестиш мнооого нерви, не се занимавай с подобни индивидчета нито сега, нито в бъдеще. Това "перфектно се допълваме", "тя е жената за мен" го забрави, сега го мислиш защото ти бушуват хормоните, като ти мине ще си мислиш къде ми беше главата.. Момичето просто иска някой да и обръща внимание и да се чувства желана докато забива пичове и се чука с който и падне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си