- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Искам реална преценка и Малко помощ
Абе нямате ли си друга работа ,че се заяждате с хората по форумите?Първоначално написано от Wits
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Виж сега може да нямам кой знае колко опит с връзките но от далеч си личи че нейните чувства към теб ,ако е имала въобще такива са вече изстинали. Разбирам те,че ти наистина я обичаш,но не си заслужава да и тичаш сле гъза и да и позволяваш да прави каквото си иска най-малкото тона говори че си прекалено мекошав да не кажа друга по-силна дума. Да ти кажа ако ти е останала поне малко гордост не я търси повече.Тя явно не изпитва никкаво уважение към теб,а камоли любов.Даже и приятели не е препоръчително да бъдете.Ако искаш да я забравиш я отбягвай не я търси и рано или късно ще я забравиш и ще срещнеш точното момиче,но наистина не си заслужава това унижение което съзнателно или не съзнателно го прави,но избора си е твой ти си решаваш.
Ооо пич , зъл си...Първоначално написано от naikki
Wanna do it
Ще и дойде акъла на нея, но едва ли ще оживееш ако продължаваш да си с нея. Ще си накъсаш яко нервите. Едва ли има разумен човек на земята, който да ти каже да останеш с нея. Ако ли останеш с нея трябва да направиш всичко възможно да не ти пука какво и кога става. Просто трябва да се помъчиш да си избиеш всички филми от главата и да си живееш живота без да ти дреме особенно. Ползвай я за компания, отвреме навреме да се почуквате и щом дойде мига да те зареже, защото той ще дойде, да не ти дреме ама по никакъв начин. Изчисти всякакви сантиментални глупости и всякакви опити да я направиш щастлива с подаръчета и изненадки. От това само ти ще страдаш. Да даваш а да не ти дават нищо в замяна е самоубийствено за душата.![]()
Последния пост няма как да не го коментирам.Да прав си нещата отново приключиха,но този път завинаги и то от моя страна не искам повече да я чувам,виждам или разговарям с нея.А колкото до това кое ще се върне,всичко се връща гадно ми е че се получи така.Да обичам я ,да стигнах до там сам да търся гилотината заради нея.Не успях Господ ме пази,за което му благодаря.Но нека някой да я използва защо трябва да съм аз.Аз съм над тези неща минал съм ги,преживял съм ги,исках да създам нещо истинско да докажа на себе си че тя е човека,а всъщност съм навивал само себе си.Да обичам я пак казвам но това са само чуства,сега съм с друга и съм друг дано с нея се получи дано и тя не е такава пикла все пак е почти на 18.
Странното е какво ще направиш ако я видиш отново. Трудно се забравят така хората и ще се чудиш дали отново да не я потърсиш, дали отново да не бъдете приятели. Рано или късно макар сега да мислиш , че това никога няма да стане... Просто си представи лицето и с един етикет на главата и -- кучка-- или каквато е там и се сещай за този етикет винаги когато изплува от някъде.
Най-мразим кифли, които не знаят кво искат и побъркват нормалните хора заради това. Спокойно, и на нея живота ще й го набие у гъзерите.
Мойто мнение е, че трябва да се разделите и да не се съгласяваш на такива глупости. Ако тези работи които мислиш с допълването и това че сте един за друг са верни може да я издебнеш като станеш на 30 и да и предложиш брак (ако сте още свободни) а до тогава не се занимавай с връзка с такива уговорки и правила и си продължи живота сам или с друго момиче дори чувствата да не са толкова силни.
Хаха това звучи като някой романтичен филмПървоначално написано от puremind
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Колкото повече я оставяш да размишлява над това детско "искане" от живота, толкова по-зле. Не може да има... "ама аз искам това, но искам да опитам и друго... ииии не съм сигурна".
Питаш я какво иска в момента и точка. Отгвовора е прост, но не и лесен. В крайна сметка трябва да направи избор. Колкото по-скоро, толкова по-добре... за да нямате и двамата психични разтройстра след една година лутане и чудене в избора и отговора![]()
Не и обръщай внимание, определено ще си спестиш мнооого нерви, не се занимавай с подобни индивидчета нито сега, нито в бъдеще. Това "перфектно се допълваме", "тя е жената за мен" го забрави, сега го мислиш защото ти бушуват хормоните, като ти мине ще си мислиш къде ми беше главата.. Момичето просто иска някой да и обръща внимание и да се чувства желана докато забива пичове и се чука с който и падне.