Прочетох цялата тема. Имал съм и аз подобна случка, малката 16 годишна пикла я направих човек и и отворих очите а на нея след година и "омръзнах" и се опита да си хване нов приятел - но уви безуспешно защото му разбих муцуната
Значи виж сега, първо сериозни връзки с 15-16 годишни...рядко се получава нещо, тя тепърва иска да опитва нови неща и ще и омръзнеш много бързо, а и по принцип пичките не обичат такива дето се влачат по тях, независимо дали са на 15 или на 25.
Второ предполагам щом си на 19-20 знаеш колко бързо захапват 15-ките като ги почерппиш 2-3 маркови питиета и изкараш някаква прилична кола - по-лесните за час, а тия "чесните" за 3 дни за захапали до уши, та кажи ми ти би ли рискувал на всеки 3 дни някои да ти ебе приятелката? Тия малките не стават за друго освен малко да се позабавляваш и после да ги ритнеш в гъза и след това заедно да се смеете с приятели на жалките и ревливи СМС-и.
Тая малка пикла по принцип ако се понапънеш малко може пак да захапе, но не те съветвам да го правиш - пак ще береш ядове и то още по-големи.
Престани да бъдеш лепка и се дръпни от нея, хвани си неква там за пред хората и задължително да е по-красива от нея! Гледай пиклата да разбере - гарантирам ти че ще ти се обади веднага да те овика или ще ти изпрати гневен СМС, тогава е момента пак да действаш, прави се че ти е безразлична - ще се влачи по корем!
И все пак не те съветвам да се впускаш пак в "сериозни" неща специално с тая, ако искаш да си възвърнеш поне малко от потъпкатана гордост - направи горното и като клъвне пак я изчукай като парцал и и хвърли 20 лева накрая - ще се почуства отвратително
Не забравяй и да снимаш клип на стореното и да го покажеш на колкото се може повече хора!
Успех с отмъщението, поне аз на твое място това бих направил