Не знам какво да кажа на последния пост.Ако имаш любим човек знаеш как той те гледа влюбено.Е тя ме гледа така но как да си я взема само за мене да тя иска много не6та,но знам 4е е 4естен и добър човек и това,че ми е споделила тези неща които знае че ще ме наранят я прави достатъчно пряма да ми каже ако стане нещо такова.Може да сте прави а може и да не сте просто ще проследя нещата и ще се надявам да не сте прави защото ще е гадно иначе .Не искам да съм глупакът с когото се ебава искам да съм този когото уважава.Но точно в това е проблема не знам дали има уважение към мен.Обичам я моят проблем е именно там.Ако нямах чувства нямаше да ми е проблем но тези са толкова силни че в един прекрасен момент ще избухна,ще прелея и не знам на каде ще избият нещата.А относто това да и направя нещо гадно,да мислил съм по въпроса но аз не мога дори да я напсувам.Просто като й видя очите и притръпвам.Сега се водим заедно и искам да знам правилно ли е да я пускам по купони сама без да знам дали няма да стори нещо,защото аз ще разбера и като разбера ще й стане тежко чак тогава явно трябва аз да съм този който бяга но знам че ако хукна тя ще си каже я го виж той и без мен може май така е най добре за двама ни и ще ме остави искате да й дам въздух.Имаше го в продължение на 2 месеца в които аз пък нямах грам въздух,но буквално задушавах се във собствените си мисли.Искам просто да ми покаже поне веднъж че ме обича но да ми го покаже истински и няма да имам проблем щото на думи всеки знае