Искаш да я вземеш само за себе си? Ами тя явно не иска. Няма как.
Не искаш да си глупака с когото тя се ебава? Ами дано греша, но лека-полека се превръщаш в такъв.Искаш тя да те уважава? Ами , късно. Ти не си се поставил на положение когато е трябвало.Обичаш я ? Ами, остани с нея, ранявай се сам, но не се оплаквай.
Дали е правилно да я пускаш по купони сама? Че кой си да й забраниш. Пък и винаги мож да ти "чийтне". Нищо не й пречи,щом е решила.
Според мен тя не те обича така силно, както ти нея. Може и изобщо да не иска да е с теб, но да изпитва съжаление. Явно усеща на каква вълна си и й е жал да те остави, не може да се реши. Сигурно заради това е понякога мила и пряма - не иска да ти причинява много болка, иска всичко да е наред, казва истината , или почти истината, за да не те заболи много. Или просто й харесва да си й под ръка. Когато са скандалите - тогава тя осъзнава, че всъщност не я привличаш толкова и не знае какво да прави. Предполагам, че и тя е объркана, не знае какво прави, не осъзнава как те кара да се чувстваш. Незнанието никак не я оправдава де.
Знам ли ... Няма "обичам я" , няма "не мога без нея" . Щом се мъчиш - разделете се. Ако останете заедно - не се оплаквай повече, не се излагай. Какъв мъж си, не знам. Едно момиче не можеш да сложиш на място. Чувствата ти не те оправдават.