Такамммм искам да задам малко въпроси относно едно момиче, но може да се получи и малко неразбрано или пък че съм твърде възрастен да питам такива въпроси.Но все пак ще попитам.
Искам да знам може ли по някакъв начин да грабна интереса на дадено момиче за доста дълго време без да премина към положението "просто приятели". Как да и поддържам интереса постоянно без да съм осебващ или да я задушавам и по този начин да я отблъсна или пък да не излезне че не проявявам никакъв интерес и тя постепенно да се отдръпне.
Историята е следната. Сприятелих се във Facebook с момиче което ми допадна и харесва. И тя показва някакъв интерес към мен. Имала е дълга връзка със събирания и разделания, която още не може да преодолее, но е на кръстопът и ха, ха...да го направи. Усещам че се нуждае от много любов в момента така както и аз. В общи линии двамата като че ли желаем едно и също нещо. И въпреки моите притеснения и страхове, въпреки почти нищожният ми опит ако всичко беше само това бих се опитал да направя крачка да пробваме ако тя пожелае. Но има и други неща. В момента аз не мога да осигуря и най належащите и нужди, в нас се е отворила работа, която изисква почти по цял ден стоене в къщи, а освен това и тя е от друг град. Е, вярно съседен, но все пак друг. Имаме познати, които са прескачали между градовете ни, но аз не съм ходил в нейният а май и тя в моя.Нямаме много общи приятели даже по скоро имаме само няколко общи познати поне от моя страна.
Но все пак искам да се отпусна на течението пък каквото стане.
За това ми е инересно може ли да се поддържат дългосрочни отношения с човек от противоположният пол. Как да се поддържа тръпката за неограничен период от време без да се виждаш с даденият човек, без да го задушаваш или да изглеждаш безразличен и в последствие да не се стигне до момента, в който те възприема като просто приятел и нищо повече.