Принципа е прост - на час по лъжичка. Вярвам че си достатъчно умен за да ме разбереш правилно. Оставяш най-хубавото за накрая и след това спираш. Така тя ще е останала с добро впечатлени от теб няма да си в категорията приятели и ще жадува следващата ви среща.
Разбира се ако няма да се виждате.. това може да ви изиграе много лоша шега... По принцип и ти и аз знаем че онлайн комуникацията съсипва връзките... затова.. ако трябва кажи и че не искаш онлайн да се сваляте, и че имаш малко работа у вас. След като приключи - кажи и горе долу кога щ стане това - може да се видите и да разберете какво ще става между вас.
Това ти го казвам и от друга глдна точка предполагам че тя не е на 15 за теб съм сигурен че си над 20(помня в едно ЛС ми беше казвал). Така че тя няма да иам търпението да си играете онлайн, както и ти предполагам.
И друго нещо - не бива да зависиш от нейната оценка и желания. Тя има нейни, ти имаш твои. Едните за сметка на другите не е добра комбинация.
Ако имаш още въпроси - дерзай
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House